K: robotska kosilnica

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.704
6.909
113
Po želji. Jaz sem za Yuko moral nardit no-go zone, ker je preveč škilasta... Navimow pa pustim da kamera oddela svoje.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.610
2.594
113
Ni vse samo v tem, da se kosilnica izogne ježu...z lučko in gibanjem jih tudi moti. Nočne živali imajo bolj izostrene čute, in ponoči je 50dB kot čez dan 100 ali še več, za njih...pač dajmo jim vsaj takrat mir, če že čez dan ne...
No lepo, da si naravovarstveno naravnan. Malo takih. Upam, da tudi polžem pustiš pojesti solato, hroščem krompir, rovkam i nkrtom pustiš, da ti kopljejo rove po travi itd. V resnici je veliko samo lepih besed, dejanj pa bolj malo oz vse preveč selektivno. Na koncu koncev pa tudi kosilnica ne kosi ponoči v eno vseh 8ur, pač pa 3-4 ure kosi, ostalo se polni. In takšne živalice imajo pote mtudi svoj mir in čas, da pohrustajo, kar jim pripada na tvojem vrtu.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.820
2.849
113
še v SLO - ampak komaj
Luba 2 2024

Naredil no-go cone okoli ”motečih“ elemento, tudi debla - hitreje pokosi in manj nepokošenega

Yuka 2025 - očitno način ”razvoja” Mammotion - čimprej zadevo ven, osnovne funkcije pokrite, očitne edge case pokriti, potem pa real field testi po prodaji …

Je bilo lani enako z Luba 2 2024 - na začetku “dnevni” updati, potem tedensko, potem avgusta nič več, pa pozno jeseni še en večji.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.364
7.238
113
Nic ni boljsega kot real life primeri…tega noben programer ne bo v svojem kubiklu predvidel kaj vse se zgodi na terenu