Pfizer doing SARS-COV2 Gain of Function

luka51

Guru
16. avg 2007
15.154
6.450
113
Jaz pa sem za to, da se ukine obvezno cepljenje. Samo potem naj necepljeni nosijo VSE stroške zdravljenja (oziroma bi jih pustil prosit na kolenih, da sploh dobijo dostop do zdravljenja, pa še to bi jim nabil ceno x2) za bolezni, ki smo jih s cepljenjem spravili praktično na 0. Zraven pa tem necepljenim obesimo še stroške zdravljenja vseh tistih, ki se iz takšni ali drugačnih zdravstvenih razlogov ne smejo cepit in zaradi teh bedakov zbolijo za boleznijo, ki je bila praktično neobstoječa na območju precepljenosti.

• Haha
Reactions: Feniks

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.970
1.447
113
Titograd
Jaz pa nisem za to. Že tako in tako smo postali izredno egoistična družba, kjer posameznika baš boli kita za skupno dobro, briga se samo za svojo rit in to bi bil samo še en dodaten korak k temu. Plus, cepiva delujejo na veliki kolektivni precepljenosti, ko bo pri nas precepljenost za polio padla pod 85% bomo spet imeli primere hromih otrok, tudi cepljenih, ki ne zmorejo več dihati sami, zdaj je to že skoraj pozabljena zadeva, zdravnikov ki bi to bolezen zdravili oziroma videli posledice skorajda več ni, zato pa je tudi strah minil. Necepljeni tudi nimajo kaj početi v vrtcih ali v zdravstvenih poklicih in prav je tako.

Svojega otroka sem dal do sedaj vse cepiti in tako bo tudi v bodoče.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: tomazpog in Feniks

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
2.036
529
113
Vrtec ja...za osnovno pa ne, ker je z zakonom opredeljena kot obvezna.

Klinc je to, predobro nam gre, k sreči ne vidimo več trpečih otrok, je pa to dvorezen meč, ker uni manj brihtni potem mislijo, da je to to in se lahko ukine obvezno cepljenje...in takih je veliko, samo če alter pogledamo...

• Haha
Reactions: Feniks

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
224
52
28
Da vam dam priliko da vrnete uslugo (prstki pa to) ....

Vseeno upam, da bo vsaj kdo od vas tole prebral. Saj nas vse zanima resnica, ali pač?! Predvsem pa da vidite podlago zaradi katere bi vi prepovedovali osnovne človekove pravice in jih omejevali.

Podobna zgodba obstaja o steklini. Pasteur je "dokazoval" virus tako, da je tkivo (možgane, če se prav spomnim) mrtvih živali neposredno vbrizgaval v možgane živih psov, jim zarezoval zrkla in jih zalival s tem istim tkivom. Ker ugrizi in prenašanje sline ni delovalo. Kdo bi si mislil, prenose "virusov" na zdrave osebke je težko dokazati in se to ne dela več. Etika pa to. Ker je lažje prodati zgodbice.

Članek iz spodnje povezave je razsut po internetu, na več mestih.

Zgodovina "virologije" je zanimiva. In poučna. Se splača pogledati kako so dokazovali viruse. Ampak zares pogledati in se zraven spraševati od kod so vzorci in na kakšen način so narejeni. In potem virusi izpuhtijo ...

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: javr in jest5

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
224
52
28
To kar rabite je, da razgledate sebe. Več učenja, manj vere. Vem, pričakujem preveč.

Anticepilec ... sem in nisem. Ne verjamem v cepljenje kot zaščito pred "virusi". Definitivno pa ne verjamem v "cepiti se moramo vsi, da zaščitimo tiste ki se ne morejo". Sploh pa ne na silo.
Ostala cepljenja pa ... porota še razsoja.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.863
12.124
113
kod Džej-Zija
Na kratko: anticepilec. Bognedaj, da bi odprl oči in pogledal dokaze v žIvo.
Popolnoma izkoreninjeno:
  • črne koze,
  • otroška paraliza (polio).
Redke bolezni v razvitem svetu, kjer se cepljenje odvija:
  • ošpice,
  • mumps,
  • rdečke,
  • difterija,
  • tetanus,
  • tuberkuloza,
  • hepatitis B.
Sploh izkoreninjena roba: kako naj bi izginila, če ne s cepljenjem?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.863
12.124
113
kod Džej-Zija
To kar rabite je, da razgledate sebe. Več učenja, manj vere. Vem, pričakujem preveč.

Anticepilec ... sem in nisem. Ne verjamem v cepljenje kot zaščito pred "virusi". Definitivno pa ne verjamem v "cepiti se moramo vsi, da zaščitimo tiste ki se ne morejo". Sploh pa ne na silo.
Ostala cepljenja pa ... porota še razsoja.
Govoriš o manj vere in več učenja, potem pa naprej govoriš, da ne verjameš v znanost, torej manj učenja.

javr

Guru
6. dec 2011
2.045
1.207
113
Jaz pa sem za to, da se ukine obvezno cepljenje. Samo potem naj necepljeni nosijo VSE stroške zdravljenja (oziroma bi jih pustil prosit na kolenih, da sploh dobijo dostop do zdravljenja, pa še to bi jim nabil ceno x2) za bolezni, ki smo jih s cepljenjem spravili praktično na 0. Zraven pa tem necepljenim obesimo še stroške zdravljenja vseh tistih, ki se iz takšni ali drugačnih zdravstvenih razlogov ne smejo cepit in zaradi teh bedakov zbolijo za boleznijo, ki je bila praktično neobstoječa na območju precepljenosti.

kako necepljeni ogroža cepljenega?

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.214
4.171
113
Ljubljana
hmpg.net
"necepljenim obesimo še stroške zdravljenja vseh tistih, ki se iz takšni ali drugačnih zdravstvenih razlogov ne smejo cepit in zaradi teh bedakov zbolijo za boleznijo,"

Dajmo malo semantike, ker teorija precepljenosti ne gre v glavo.

NE SMEJO - pomeni se ne cepijo. Razlogi so zdravstveni, ne filozofski, verski, politični ....