K: robotska kosilnica

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.719
10.186
113
EU

Robot gre v akcijo od bazne postaje do mesta košnje.
Pozor, transportna pot poteka pod nadstreškom, ki ima pločevinasto streho.
Takrat ko vozi po tlakovcu nadstreška. je brez GPS signala.

• Všeč mi je
Reactions: novaa

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.729
6.930
113
Še en info glede vračila sosedov navimowa...ni "znal" kosit preko tlakovcev...torej da bi pokosil celotno travo, se peljal polovico po tlakovich, polovico po trati...za ta namen so izklopili kamero, ampak še vedno ni delovalo. Pa baje je sredi košnje spremenil smer košnje...en dan ---, drugi dan |||

vse skupaj zelo čudno, glede na to kako Daco hvali...nekaj je tu čudnega.
Evo kako loji ste. Za vožnjo preko tlakovcev (pol po tlakovcih, pol po travi) mu moraš posebej označit pot. Ko kartiraš v desnem kotu zgoraj izbereš ali je normalna meja, ali je meja vožnja po robu tlakovcec. Na karti se vidi kot črtkana črta:
AISelect_20250605_174512_Navimow.jpg

Smer košnje je vedno vsakič drugačna. To je NORMALNO. To je zato da je trava optimalno pokošena..
Screenshot_20250605_175334_Navimow.jpg

Smeri košnje se da nastavit poljubno če ti ne paše njena avtomatika.
Zdaj pa idi k sosedu in mu povej, da je če že on ni buhtelj, da pa je prodajalec 100%.

Jaoooo

Zakaj mi tega nisi prej napisal.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in darjan

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.348
12.052
113

Robot gre v akcijo od bazne postaje do mesta košnje.
Pozor, transportna pot poteka pod nadstreškom, ki ima pločevinasto streho.
Takrat ko vozi po tlakovcu nadstreška. je brez GPS signala.
luba se lahko vozi znotraj po prostoru, mislim da cca 25 metrov zmore brez gps in se vizualno zanaša...tam je en mel dobre videe, ko je po bajti mu poti narisal.

• Všeč mi je
Reactions: novaa in Gonzo

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.729
6.930
113
Tale kosilnice imajo kar nekaj trave na/v sebi. Ko se posuši nekaj te odpade. Saj vemo to... kdaj pa kdaj pometemo polnine postaje, a ne.