če je ne dajo se pozanimaj kakoo je z dokupom, oz če maš sklenenjeno zavarovanje stanovanja lahk to kar v sklopu zavarovanja urediš.Gledate kaj na garancijo? tale beko ima neko beko garancijo, ki v recnici pokriva bolj malo, katere firme dajo kulturnih 5 let garancije? Ostalo niti ni toliko važno...
Zahvalil bi se MieleFan-u za asistenco oz. da mi je po vrhunski ceni uredil nov sušilni stroj in to z brezplačno dostavno in vnosom po res vhunski ceni, ki je verjetno ne bi dobil nikjer niti v najboljših akcijah. Zelo vredu dečko, sam me je kontaktiral preko PM in mi ponudil pomoč pa čeprav ni imel popolnoma nič od tega. Toliko o tem, ker se spomnim iz različnih postov da ste bili določeni forumaši nesramni do njega, ko pa je treba kar narediti pa itak ni nikjer nikogar, vsi močni samo na gobcu![]()
![]()
No pa ajde, da ne bomo sam na hvaljenju: kako vrhunsko posuši cunje bolje kot moj Beko? Kva, so bolj suhe? Recimo, da so moje čist suhe, pol so tvoje kaj? Jih pretvori v prah? Jih še zloži, jih daš samo še v omaro? Al kaj? Res me zanima, da se drugič ne nategnem z (najmanj) 1 x cenejšim Bekotom?Meni so Milkota ravno cca. 10 dni nazaj dobavili, težave z dobavo, očitno se Miele na polne prodaja. Suši res vrhunsko![]()