ZDA - Venezuela

Garfildd

Guru
24. jul 2007
7.163
5.918
113
Ker je Čečence minila želja po samoosvajanju in uvedbi muslimanske države z šeriatskim pravom.
Izpustil sem tudt Katalonijo, ker je katalonce tudi minila želja po osamosvajanju.
A minila jih je, tko miroljubno so se oni odločili da nočejo biti samostojni, a so jih mogoče Rusi ene 2x pregazili, pobili par 100.000 ljudi...
Ker Čečenija se ni smela odcepit, potem se je lahko, potem se spet ni smela in so jo napadli...

Zakaj imate dvojna merila, Čečeni so hote li biti samostojni, stran od Rusije a jim niso Rusi pustili, medtem ko pa pro Ruski pravici,
Donbas, Luhansk in Krim se pa lahko svobodno odločajo?

Dvojna pravila, stran od Rusije ne moreš, ampak k Rusiji pa lahko greš stran od druge države, čeprav če bi bila zgodba obratna potem nebi smeli...

Keri hinavci ste to... podlasice...

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.516
-7.254
113
A minila jih je, tko miroljubno so se oni odločili da nočejo biti samostojni, a so jih mogoče Rusi ene 2x pregazili, pobili par 100.000 ljudi...
Ker Čečenija se ni smela odcepit, potem se je lahko, potem se spet ni smela in so jo napadli...

Zakaj imate dvojna merila, Čečeni so hote li biti samostojni, stran od Rusije a jim niso Rusi pustili, medtem ko pa pro Ruski pravici,
Donbas, Luhansk in Krim se pa lahko svobodno odločajo?

Dvojna pravila, stran od Rusije ne moreš, ampak k Rusiji pa lahko greš stran od druge države, čeprav če bi bila zgodba obratna potem nebi smeli...

Keri hinavci ste to... podlasice...
Kaj boš pa za Katalonijo napisal? tudi : A minila jih je, tko miroljubno so se oni odločili da nočejo biti samostojni" ?
Glej, kar se Čečenov in Kataloncev tiče, zaradi mene se lahko odcepijo, če se hočejo, se mi zdi da bi Čečene tudi v EU radi sprejeli, saj EU Islamistične države s šeriatskim pravom še nima, pa bi bila to lepa kulturna obogatitev v Bruslju. Ampak po čečenskih vojnah je bili že precej volitev, ampak nekako ne zmagajo separatisti.

• Objave ne odobravam
Reactions: leibstandarte