Si ga ne morem privoščit .Pa kupi si polota pa ga bozaj.
Bolje ne bi mogla zapisat.Mislim, zmenita se za en budget, pol naj pa kupi tisti ki bo to več ali manj vozil. Je treba dedca, da lahko stran pogleda pa se ne petlja, pa reče: kupi kar češ. Pa ne mi zdaj da bo neumno zbrala, ker tukaj zdaj je šel budget iz 5 na 15k€, gleda se pa že stvari za 20k€. Našteti so bili vsi avti praktično, ki so na trgu in nekdo kupi čisto vsakega od njih in ni nobeden tako zelo extremisticen v nobeno smer, da res bi bil ali pa ne bi bil OK. Tiste parkrat k se boš pa ti peljal, boš pa lažje potrpel, kot da bi onega, ki bo to več ali manj vozil poslušal, kaj mu ni všeč. Ali je tudi ona že obupala, pa samo komaj čaka, da neki že domov pripelješ pa da bo konec te odisejade.
Vozila ga bova oba 50-50... pa ozadje je zadaj, ki ga noben iz foruma ne pozna. Pa ga ne bom razlagal.Mislim, zmenita se za en budget, pol naj pa kupi tisti ki bo to več ali manj vozil. Je treba dedca, da lahko stran pogleda pa se ne petlja, pa reče: kupi kar češ. Pa ne mi zdaj da bo neumno zbrala, ker tukaj zdaj je šel budget iz 5 na 15k€, gleda se pa že stvari za 20k€. Našteti so bili vsi avti praktično, ki so na trgu in nekdo kupi čisto vsakega od njih in ni nobeden tako zelo extremisticen v nobeno smer, da res bi bil ali pa ne bi bil OK. Tiste parkrat k se boš pa ti peljal, boš pa lažje potrpel, kot da bi onega, ki bo to več ali manj vozil poslušal, kaj mu ni všeč. Ali je tudi ona že obupala, pa samo komaj čaka, da neki že domov pripelješ pa da bo konec te odisejade.
Kaj to prav vidim, novi Clio vstopni model za 11.000e pa brez radija in klimeNe. Za 5k ga vzamem.
Pa tole sem nasel zdaj
Ekskluzivno: Primerjamo Renault Clio in Peugeot 208
Če je kateremu avtomobilu mehko postlano v Sloveniji, je zagotovo Renaultovemu Cliu. Na drugi strani pa mu sive lase povzroča Peugeotov 208, ki je že od rojstva precej priljubljen tudi na sončni strani Alp.www.avto-magazin.si
Jup...Kaj to prav vidim, novi Clio vstopni model za 11.000e pa brez radija in klime
Vmes sem pomislil na 40k. Resno. Ampak ne ne.. bo moglo pocakat.Sedaj pa končno dvigni budget na 50 k EUR, da se začnemo pogovarjat o rabljenem McLarnu.
Hehehe... najbolj realen odgovor... direktno od ženske
Važno, sa je lep