Idiotizmi 4. Janševe vlade

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.832
4.880
113
Če predsednik DZ ne bi bil (trenutno znano) najmanj 4x obsojen, ne bi imeli česa izbrskati.
hehe od čefurja pričakuješ nekaznovanost.... pa to vam je pedigre....
V štartu smo vedeli, sej je to Šubic že prej objavljal v času rabot fajta Rakovec - Stevo, ko je še pobiral po pralnicah....
zdej pa to ni več kul
....

Tč ga je kljub vedenju vabil v koalicijo....

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
168
139
43
hehe od čefurja pričakuješ nekaznovanost.... pa to vam je pedigre....
V štartu smo vedeli, sej je to Šubic že prej objavljal v času rabot fajta Rakovec - Stevo, ko je še pobiral po pralnicah....
zdej pa to ni več kul
....

Tč ga je kljub vedenju vabil v koalicijo....
Komu nam?
Ne vem če ga je pernati vabil, ker iskreno me ne zanima, vem pa da ga je JJ nastavil za predsednika DZ, in da ščiti tudi Mijiča ki je še hujši kaliber kot Stevo.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto in aljoman

B81

22. jul 2007
40.570
13.134
113
Iz medijev marca

Tržni inšpektorat je v soboto opravil nadzor nad prodajo naftnih derivatov na bencinskih servisih. Ugotovil je, da so bile dobave v zadnjih 14 dneh manj pogoste, v zadnjih dveh pa so bile manjše za polovico in ponekod tudi za dve tretjini.

Na katerih servisih je meril?

• Všeč mi je
Reactions: erikson

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.754
6.972
113
Na katerih servisih je meril?
Vprašanje kako je to sploh bilo.Naša lokalna črpalka ima recimo rezervar za kurilca 9 kubikov. In ko je bil poln je prišel nekdo s tremi IBCji, nato za njim traktor z 200+ litrskim tankom, za njim nekdo z 2 IBCjema, potem pa dodaš še ene 20 traktorjev in še en ali dva IBCja, pa je bila črpalka v roku par ur brez kurilca. Podobno je bilo pri dizlu, le da tam ni bil tolikšen naval z IBCji (razen avtoprevozniki) je bilo pa avtomobilov toliko, da so rezervarje v dnevu ali dveh spraznili. So pa na lokalni črpalki dobili še eno polno cisterno zadnji dan pred podražitvijo a tudi tista ni trajala kaj pretirano dolgo. Ampak ok, nekateri so videli tudi smrkce.

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.385
718
113
tu in tam
Manjka dokazno gradivo inšpekcije, ki bi to brez težav dokazala ali ovrgla črno na belem. A očitno nimajo interesa. Že vedo zakaj.
IMG_20260907_220513.jpg

Zate velja tudi za alter forum.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77