Kekec pašteta je boljša kot tuna kalbo.Dani, Dani, spet me obtožuješ z nečim kar niti približno ni res, med tem ko se ti znebiš vsaj treh whataboutizmov na uro. Komu naj bi jaz držal štangico?
PS: kekec te je naredu....
Kekec pašteta je boljša kot tuna kalbo.Dani, Dani, spet me obtožuješ z nečim kar niti približno ni res, med tem ko se ti znebiš vsaj treh whataboutizmov na uro. Komu naj bi jaz držal štangico?
PS: kekec te je naredu....
Ja saj zate tudi že "blinka", pa za ene par še. V osnovi pa je bil še en drug v igri.Ok than, ti bom verjel na besedo. Kot rečeno, ne da se mi it zdaj iskat/preverjat.
P.s. Za foro malo ojačaj radar za spine, morda boš presenečen
Ja? Toliko da nas je?Ja saj zate tudi že "blinka", pa za ene par še. V osnovi pa je bil še en drug v igri.
Pusti se presenetiti. Ampak ti si miren, že imaš svoj nadimek.Ja? Toliko da nas je?Kateri pa so še to?
![]()
Pravilno. Ker "ne da se mi" definitivno vedno brez izjeme pomeni nekaj drugega kot pa da se ti enostavno ne da s tem ukvarjat. Keep up the good workJaz sem mulcu rekel, kaj se skriva za tem NE DA SE MI? Pa mi ni dajal nasvetov, ampak je začel gruntati...

www.instagram.com
Safete, a te niso brat naučil? Tuna kalbo ne obstaja.....Kekec pašteta je boljša kot tuna kalbo.
Petrol je dostavljal več kot ponavadi. Inšpekcija je merila le nekatere servise indoločila, da je vozil manj (kar je bilo res - na te določene servise).Pol leta nazaj je bil Golob pa povsod na Petrolu je zmanjkalo goriva.
Danes je kriv Trump in nikjer ni zmanjkalo goriva. A vrste povsod
Mater, ampak eni se kar verjamete v smrkce.Petrol je dostavljal več kot ponavadi. Inšpekcija je merila le nekatere servise indoločila, da je vozil manj (kar je bilo res - na te določene servise).
Kriv je bil minister - pa tudi ljudje butli, ki za 10c letijo na pumpo in prišparajo 5 eur na tank, 3 eur zapravijo na poti do pumpe, 5 eur dodatno za kornet na pumpi in so v minusu 3 eur. ampak ok, če bi znali računat...potem mnogih kriz niti ne bi blo.
Bolj kot vse bi nas morala motit razdelitev stroška za bencin od katerega država pobere čisto preveč.
Trma brska brska le o Svilanita Mojca Šubic rabotah pa gospodiču ne gre od rok.....Četrta.
Koliko jih bo Stevo nabral do konca tedna?
![]()
Trma se ne ustavlja: STEVANOVIĆ JE BIL OBSOJEN TUDI - ČETRTIČ !!! | Trma.si
Pridobili smo še en dokument, ki dokazuje, da je bil predsednik parlamenta obsojen še enkrat - torej skupaj najmanj štirikrat! GRE ZA ŠIRJENJE LAŽI O SVETNIKU JANEZU ČERNETU (SLEDNJI JE ZDAJ KANDIDAT ZA ŽUPANA NA VOLITVAH 2022) KJER JE...trma.si
Iz medijev marcaPetrol je dostavljal več kot ponavadi. Inšpekcija je merila le nekatere servise indoločila, da je vozil manj (kar je bilo res - na te določene servise).
Kriv je bil minister - pa tudi ljudje butli, ki za 10c letijo na pumpo in prišparajo 5 eur na tank, 3 eur zapravijo na poti do pumpe, 5 eur dodatno za kornet na pumpi in so v minusu 3 eur. ampak ok, če bi znali računat...potem mnogih kriz niti ne bi blo.
Bolj kot vse bi nas morala motit razdelitev stroška za bencin od katerega država pobere čisto preveč.