Da bodo enaki vatli za vse, da prehitim =0-a in da temo ustanovim prej kot kdo z drugega pola (kot je to praksa pri preiskovalnih komisijah)
Naredite mi temo obiskano =P
Ne, en ima možgane51 glasov, en je kukavica
Bi lahko naredli da se vsak twit mahnica kar sam sem poobjavi ?Da bodo enaki vatli za vse, da prehitim =0-a in da temo ustanovim prej kot kdo z drugega pola (kot je to praksa pri preiskovalnih komisijah)
Clickbait!Da bodo enaki vatli za vse, da prehitim =0-a in da temo ustanovim prej kot kdo z drugega pola (kot je to praksa pri preiskovalnih komisijah)

Absolutno, kritika mora bit.Da bodo enaki vatli za vse, da prehitim =0-a in da temo ustanovim prej kot kdo z drugega pola (kot je to praksa pri preiskovalnih komisijah)
A zdaj so šli milijoni v drugo smer?Bilo je 87 glasov, se pravi 3 niso glasovali. Menda sta bila odsotna predstavnika manjšin in eden poslanec Svobode. Če to drżi so trije ”prebegli” glasovi.
je ta podkupljen od desni.ca za za milijon?51 glasov, en je kukavica
Trust me bro we know how to count!Ministrstva ekipa je že znana ?
Snežič finance
Mahnič obramba
Vizjak pravosodje
Zunanje ministrstvo, policija, zdravje Bregant , gospodarstvo Lotrič , kultura, šolstvo ?
Ministrstvo za domobrance in Izrael bo tudi ?

Ne vem jaz bi jim dal kar obrambo tudi.Šolstvo in Znanost: Ytbnd & Andy1
Glede na IQ povprečnega poslanca se ne bi čudil da se je nekdo zmotil51 glasov, en je kukavica