Ja, se kar strinjam, žalostno kam vse to gre...Tak se vžigate, kot da bo v resnici kaj bolje... Zdaj v 4. bo pa vse drugace... Mislim, da je izraz "iz dezja pod kap". No, saj drugače ne more biti. Vsakokrat hujši brainiaci v parlamentu sedijo, pod taktirko ljudstva. Ce se spomnim, da smo se pred leti nad Hvalico zgražali. Clovek je gospod napram trenutni garnituri. Fak, kam smo mi padli...
Ljudsto je talec dveh katera se sovražita, samo to. In prej kot to ljudstvo spozna prej se bo osvobodilo.Ja, se kar strinjam, žalostno kam vse to gre...
polno bo revanšizma, na naslednjih volitvah se pol obrne in spet rabote v drugo smer... ljudstvo je talec sam sebi...
Kordis je kvecjemu samega sebe zadel.Kordiš je tukaj kar zadel... ampak še vedno utopičen da bi si ljudje želeli socializma...
Poglej priponko 106124
Jim je ostalo, ker svojih napovedi niso šli overiti...Ni € za bicikliste. So očitno morali tudi DDV plačat za Tinkino žurko...
Nic skrbet…pride tudi to, sam zorganizirat se morajo in plan narest.Kaj zdaj kje so kaksne slike in videoposnetki od teh silnih protestov proti jj 22 maja ?
Da rabimo spektakularno veliko JU z vsaj 20% višjimi plačami kot v gospodarstvu, kup NVOjev za katere nihče ne ve za kaj porabijo milijone eur in železniške postaje za 150M eur? Samo vprašam. Državni projekti pač. Blaginja pa to.Mogoče vam v 5 kapne
Tebi tudi v 10 ne bo kapniloDa rabimo spektakularno veliko JU z vsaj 20% višjimi plačami kot v gospodarstvu, kup NVOjev za katere nihče ne ve za kaj porabijo milijone eur in železniške postaje za 150M eur? Samo vprašam. Državni projekti pač. Blaginja pa to.
Važno, da si ti nonstop kapnjen. Če si priklopljen si pač priklopljen, je malo drugače kot pri ostalih, ki morajo to plačati.Tebi tudi v 10 ne bo kapnilo
Tista enainpedesetka jih je šokirala. Bo trajalo kakšen dan.Nic skrbet…pride tudi to, sam zorganizirat se morajo in plan narest.
Na montaži v studiju črnakocka.Kaj zdaj kje so kaksne slike in videoposnetki od teh silnih protestov proti jj 22 maja ?
Delaj rajši ne da afne guncaš tu po tabli.Važno, da si ti nonstop kapnjen. Če si priklopljen si pač priklopljen, je malo drugače kot pri ostalih, ki morajo to plačati.
Pejt se enkrat brat pol pa premisli kera stranka se najde v vecini zadev ki jih nastevas. Ni za vsako zadevo JJ zadaj.Je še kdo prebral koalicijsko pogodbo? Jaz sem jo. Dejansko se mi zdi, da je več dobrih idej v njej (pustimo ob strani, da so koalicijske pogodbe ponavadi bolj seznam želja, ki se redko uresniči), ampak JJ pač ne more iz svoje kože in je stiščal notri tudi ideološke teme, ki bodo povzročile kreg in razdvajanje ljudstva.
Če bi pometali ven ideološke zadeve (muzej osamosvojitve, vrednote osamosvojitve, preganjanje simbolov ex yu, povojni poboji, grobišča, financiranje cerkvenih šol itd.) in res izvedli ostalo, kar so zapisali v pogodbi brez fige v žepu, bi se Slovenija dejansko lahko premaknila z mrtve točke. Ampak se bojim, da se bo spet ukvarjalo s temami izpred 80 let - bi bil pa zelo vesel, če bi me tukaj presenetili.
Bratje podajmo si roke.Delaj rajši ne da afne guncaš tu po tabli.