Idiotizmi 4. Janševe vlade

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.197
5.466
113
KSZ: oprostite za neumno vprašanje: ali to Spin doktor odgovarja sam sebi, ali pa mi vmes manjkajo kake črne ovce z moje liste. Tam so večinoma spamerji, ki jih itak mod zablokira, ampak nikoli ne veš, kaj če se kak ruskrajinec vrže v debato o SLO politiki.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.754
6.972
113
KSZ: oprostite za neumno vprašanje: ali to Spin doktor odgovarja sam sebi, ali pa mi vmes manjkajo kake črne ovce z moje liste. Tam so večinoma spamerji, ki jih itak mod zablokira, ampak nikoli ne veš, kaj če se kak ruskrajinec vrže v debato o SLO politiki.
Tudi neumna vprašanja so dovoljena, če ne uspeš sam slediti toku debate. Ni to nič takega zaradi česar bi moralo biti človeku nerodno. Imaš vso podporo alterja.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.364
19.128
113
LoL. Ne pogovarja se sam s sabo, očitno si dal njegovega sogovornika na ignore.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.197
5.466
113
LoL Miško - ne praskaj se tam kjer te ne srbi.

Zanimivo, da sta takoj prepoznala kdo vse se skriva pod Spin doktor
Screenshot 2026-09-07 at 14.08.31.png
Screenshot 2026-09-07 at 14.08.14.png

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.364
19.128
113

Zanimivo, da sta takoj prepoznala kdo vse se skriva pod Spin doktor
A ta "miško" je bil meni namenjen? Zabavno :D Če ja (glede na to da ne repliciraš v obliki odgovora na citat) - naj ti povem, da je bilo tvoje vprašanje zaradi uporabe množine zapisano kot postavljeno vsem in sem ti pač odgovoril. Kar se pa tvojega izjemno domiselnega vzdevka Spin doktor tiče pa ni težko ugotovit na koga ciljaš glede na to, da si nedavno z več posti jasno izpostavil na koga to s tvoje strani leti. Imamo pa drugače na tabli več "spin doktorjev".

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.197
5.466
113
A ta "miško" je bil meni namenjen? Zabavno :D Če ja (glede na to da ne repliciraš v oblikiodgovora na citat) - naj ti povem, da je bilo zvoje vprašanje zapisano kot postavljeno vsem in sem ti pačodgovoril. Kar se pa tvojega izjemno domiselnega vzdevka Spin doktor tiče pa ni težko ugotovit na koga ciljaš glede na to, da si nedavno z več posti jasno izpostavil na koga to s tvoje strani leti. Imamo pa drugače na tabli več "spin doktorjev".
No daj mi teh več postov pokaži - točno tri do prejle, pa dva od teh (v kar je vključen prvi post) govorita o več njih.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.364
19.128
113
Oprosti, ta trenutek ne da se mi jih iskat, ne vem niti točno od kdaj so (mislim da od včeraj oz. definitivno niso stari) in v katerem topicu ampak nedvoumno je bilo, da si danielu nadel vzdevek spin doktor. Zapomnil sem si pa to med drugim najbolj zato, ker so na tabli še veliko bolj konkretni spin doktorji pa jih očitno nimaš na radarju saj, če bi jih imel, tega vzdevka danielu ne bi dal, ker jim ne seže niti do kolen.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.197
5.466
113
Oprosti, ta trenutek ne da se mi jih iskat, ne vem niti točno od kdaj so (mislim da od včeraj) in v katerem topicu ampak nedvoumno je bilo, da si danielu nadel vzdevek spin doktor.
Kot sem ti napisal 3 (z besedo tri) in vsi so od danes iz te teme.

KSZ: sicer ne spada direkt v to temo, ampak vendarle: najmanj dvema "desnosučnima" soustvarjalcema te teme predlagam namesto titule "Guru" - "Spin doktor".

Hvala, prosim, ni za kaj.

Zanimivo, da sta takoj prepoznala kdo vse se skriva pod Spin doktorPoglej priponko 108314Poglej priponko 108315