Boš pa ti vedel povedat to. Že celo dopoldne se repenčiš zaradi tega.In ti blazno rad pišeš o vseh, ki omenijo unipatutke, kaj drugega pa od tebe ni
Je moteče to nastavljanje ogledal kajne?
Boš pa ti vedel povedat to. Že celo dopoldne se repenčiš zaradi tega.In ti blazno rad pišeš o vseh, ki omenijo unipatutke, kaj drugega pa od tebe ni
Je moteče to nastavljanje ogledal kajne?
Torej si CopyCat?Vsi vemo, da to nisem jaz, ampak kolega Matey, sicer tvojo stran redko obišče, ampak še vedno je on lovec.

Oprosti, da ti grem na živce. Par minut na svežem zraku, pa ti bo takoj boljeBoš pa ti vedel povedat to. Že celo dopoldne se repenčiš zaradi tega.
Da bi mi šel na živce? Neizmerno me zabavaš s svojimi umotvori.Oprosti, da ti grem na živce. Par minut na svežem zraku, pa ti bo takoj bolje
No vidiš, zadovoljstvo je vzajemno. Žal od tebe kaj drugega kot konstantno nakladanje o whataboutizmih nisem zasledil ampak vem, da se trudiš po najboljših močeh.Da bi mi šel na živce? Neizmerno me zabavaš s svojimi umotvori.
Tudi neumna vprašanja so dovoljena, če ne uspeš sam slediti toku debate. Ni to nič takega zaradi česar bi moralo biti človeku nerodno. Imaš vso podporo alterja.KSZ: oprostite za neumno vprašanje: ali to Spin doktor odgovarja sam sebi, ali pa mi vmes manjkajo kake črne ovce z moje liste. Tam so večinoma spamerji, ki jih itak mod zablokira, ampak nikoli ne veš, kaj če se kak ruskrajinec vrže v debato o SLO politiki.
LoL. Ne pogovarja se sam s sabo, očitno si dal njegovega sogovornika na ignore.KSZ: oprostite za neumno vprašanje: ali to Spin doktor odgovarja sam sebi, ali pa mi vmes manjkajo kake črne ovce z moje liste. Tam so večinoma spamerji, ki jih itak mod zablokira, ampak nikoli ne veš, kaj če se kak ruskrajinec vrže v debato o SLO politiki.
Kot sem zapisal, če ne zmoreš slediti toku debate ni nič narobe če vprašaš. V resnici je celo pohvalno, da si vprašal.LoL Miško - ne praskaj se tam kjer te ne srbi.
Zanimivo, da sta takoj prepoznala kdo vse se skriva pod Spin doktorPoglej priponko 108314Poglej priponko 108315
A ta "miško" je bil meni namenjen? ZabavnoLoL Miško - ne praskaj se tam kjer te ne srbi.
Zanimivo, da sta takoj prepoznala kdo vse se skriva pod Spin doktor
A ti uživaš v tem, da mi jemlješ zabavo?Ne, megla je- pred očmi.
Daniel si že slišal za tisto možnost, da nekoga nimaš na ignore, pa ga vseeno ne "vidiš" - priporočam!
No daj mi teh več postov pokaži - točno tri do prejle, pa dva od teh (v kar je vključen prvi post) govorita o več njih.A ta "miško" je bil meni namenjen? ZabavnoČe ja (glede na to da ne repliciraš v oblikiodgovora na citat) - naj ti povem, da je bilo zvoje vprašanje zapisano kot postavljeno vsem in sem ti pačodgovoril. Kar se pa tvojega izjemno domiselnega vzdevka Spin doktor tiče pa ni težko ugotovit na koga ciljaš glede na to, da si nedavno z več posti jasno izpostavil na koga to s tvoje strani leti. Imamo pa drugače na tabli več "spin doktorjev".
Kot sem ti napisal 3 (z besedo tri) in vsi so od danes iz te teme.Oprosti, ta trenutek ne da se mi jih iskat, ne vem niti točno od kdaj so (mislim da od včeraj) in v katerem topicu ampak nedvoumno je bilo, da si danielu nadel vzdevek spin doktor.
KSZ: sicer ne spada direkt v to temo, ampak vendarle: najmanj dvema "desnosučnima" soustvarjalcema te teme predlagam namesto titule "Guru" - "Spin doktor".
Hvala, prosim, ni za kaj.
KSZ: oprostite za neumno vprašanje: ali to Spin doktor odgovarja sam sebi, ali pa mi vmes manjkajo kake črne ovce z moje liste. Tam so večinoma spamerji, ki jih itak mod zablokira, ampak nikoli ne veš, kaj če se kak ruskrajinec vrže v debato o SLO politiki.
LoL Miško - ne praskaj se tam kjer te ne srbi.
Zanimivo, da sta takoj prepoznala kdo vse se skriva pod Spin doktorPoglej priponko 108314Poglej priponko 108315
Ok than, ti bom verjel na besedo. Kot rečeno, ne da se mi it zdaj iskat/preverjat.Kot sem ti napisal 3 (z besedo tri) in vsi so od danes iz te teme.