Apachi, žalostno, da se imaš za nekega "strokovnjaka" potem pa pišeš take neumnosti.
Za test si pa dobil šenkano vsaj napravo-za 100 evrov kolikor je vredna ta zadeva brez uporabnih zemljevidov bi ji jaz napišal še boljši test
Najbolj grozljivo laganje je ko napišeš, da se z malo truda da zemljevide posodobiti ni pa nikjer nobenih posodobitev še uvoznik pravi, da ni nobenih na voljo.
Niti boljšega skina nimajo, kaj šele boljši zemljevid.
Kje in kako si potem naložil te "posodobitve"?????
Praviš, da bo IGO 2008 nekajkrat boljši-uporabniki Iga 2006plus bi zelo verjetno preko interneta lahko naredili nadgradnjo a je ne bomo mogli, ker je zadeva DEMO, Mirel pa še emaila ni sposoben usposobiti kaj šele narediti spletno stran od kjer bi enostavno po želji vlekli dol željeno brez prosjačenja.
Meni Ferrari brez koles prav nič ne pomaga pa če ima najboljši radio, najboljšo mašino, najboljšo dodatno opremo,... enako je tale IGO brez uporabnih zemljevidov zame žal povsem neuporaben in bom moral kupiti Garmina, ki je sicer malo slabši a ima vsaj zelo zadovoljive zemljevide, ki me preverjeno znajo voditi tudi po vukojebinah(ravno zato ga pa rabim, za v BTC ga res ne).
Garmina sem dobil za test od kolega povsem mimogrede sem mu pa naložil še AR2 in POI točke(samo eno temo na forumu sem prebral in mi je bilo vse natančno jasno).
Enostavno ko pasulj vse skupaj manj kot urco dela pa še posodobitve sem lahko takoj dobil z uradne strani pa četudi je kupljen v paketu-tega IGOta mi pa v eni uri ni uspelo niti priklopiti na računalnik-sedaj pa ga niti ne poskušam več, ker sem nad njim obupal saj žal prav nikjer nisem zasledil prav nobene novosti zanj, ki jo bi lahko nanj naložil ampak ga bom po hitrem postopku poskusil prodat pa se naj kar kupec zajebava z njim in s servisom.
To kar trdiš glede Windosow pa ni res, zraven 98, xp in Viste sem vedno dobil tudi knjižico s slovenskimi navodili.
Ravno tako lažeš, da je dedek tega Igota sposoben sam takoj uporabljati(kupljenega iz škatle).
Brez navodil ga bo še prižgal težko kaj šele naredil cel kup potrebnih nastavitev, da bo uporaben, da o kakšnih posodobitvah niti ne govorim.
Ravnotako bo prav veselo plačal kazen policajem, ker bo pričakoval piskanje pred radarji, ki pa ga ne bo brez vnosa POI točk in nastavitve opozarjanja.
Še sam sem, ki nisem najbolj butaste sorte sem se kar nekaj časa zajebaval z nastavitvami, ker me je vedno vodil po poti, ki že dvajset let sploh ne obstoja(so čez staro pot zgradili hišo)-šele ko sem nastavil najhitrejšo pot je zadel pravo pot pri vseh ostalih nastavitvah pa me vodi po poti, ki jo sploh ni že dvajset let.
Za nepoznavalace je zadeva kar težko razumljiva(brez SLO navodil pa sploh).
Tudi v enostavnosti se proti Garminu spet lahko povsem skrije saj je ta res enostaven, da bolj ne bi mogel biti.
Ravno tako je škoda tudi, ker ne moreš vsaj s pin kodo zakleniti naprave tako kot lahko Garmina.
V bistvu pa je sploh škoda delati primerjavo, ker je bistvena pri tej napravi navigacija in ta je pri Garminu uporabna tukaj pa žal zaradi katastrofalnega zemljevida sploh ni uporabna-morda kdaj bo a sedaj ni in kot vidim še vsaj nekaj let ne bo.
Upam, da ga ravno poslovneži ne bodo uporabljali, ker bodo šla podjetja v stečaj saj te ne pripelje po Sloveniji ali Balkanu prav nikamor.
Terme Snovik so pa po novem skoraj v centu Kamnika.
Bolj kot ga raziskujem bolj me glava boli.