Idiotizmi 4. Janševe vlade

jurek1973

Guru
3. sep 2007
5.001
1.993
113
:poreden: Nobeden mi nič ne podari. Govoriš na pamet. Zaključi prosim s to temo. Gremo o Janši kako povedat.
Torej:
živiš v socialnem stanovanju.
Ampak ne plačuješ NEprofitne najemnine.
Plačuješ profitno najemnino.
Za katero praviš, da je enaka tržni najemnini?
Daj zaupaj nam vsaj kvadrate, evre in približno lokacijo.
Da vidimo, koliko ti vsak mesec šenkamo.

• Všeč mi je
Reactions: Holobist

zakon

Guru
16. maj 2008
9.944
1.334
113
toti Maribor
Torej:
živiš v socialnem stanovanju.
Ampak ne plačuješ NEprofitne najemnine.
Plačuješ profitno najemnino.
Za katero praviš, da je enaka tržni najemnini?
Daj zaupaj nam vsaj kvadrate, evre in približno lokacijo.
Da vidimo, koliko ti vsak mesec šenkamo.
Sem vam danes že povedal, da ne mislim več razpravljat z vami o tej temi. Prosim zaključi s tem in se začni brigati za svoje probleme, mene pa pusti na miru. Vse je po črki zakona, vsi podatki o premoženju so preverjeni nič ni prikrito. Vse ostalo, pa vas en qrac briga. Moderatorja, pa prosim, da upošteva naslov teme.

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.729
11.267
113
Daj netko zaveži že enkrat ta tvoj gob... in ne vlači v temo stvari, ki sem ne sodijo. Kaj ima moje stanovanje z idiotizmi janševe vlade? In stalno, ko hočeš biti pameten in nimaš drugih argumentov privlečeš to na plano. Seveda, te moderator na to ne bo opozoril, ker jih ni. In ne boš verjel, ravno v letošnjem letu sem imel preverjanje in jebemu mat..., še vedno izpolnjujem pogoje za neprofitno najemnino. Zdaj, pa se idi pizdit nekam, k r e t e n.
A si spet zagrabil vabo? Dej no...

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
802
135
43
Ko ste že ravno gospoda Jazbinška in njegov zakon privlekli na plano... Poznam en primer, ko je družina po tem zakonu kupila dve stanovanji v LJ v precej novih blokih za slabih 30k DEM skupaj. Ti dve stanovanji sta trenutno vredni vsako vsaj 300+k€. Takih primerov je po SLO nešteto.

böc

Guru
1. avg 2007
2.518
557
113
Ce izpolnjujes pogoje ni problema, pac uzivaj pravico, to ti noben normalen ne bo oporekal. Bi bilo pa okusno, da se ne oglasas v temah, ki se ticejo davkov, nepremicnin,, najemnin, migracij in podobnega. Ker imas ene 2 čuka/mesec naskoka pred povprecnim alterašom....in bi lahko razumel, da so tvoje izjave, prstkanje in lepljenje tozadevnih linkov vsaj pero v nos, ce ne prst v oko povprecnega alterasa.....
Kolko moramo imet pod palcem, da lahko pisemo po forumu? Sprasujem, da vidm koliko krede bo potrebno.

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.098
9.237
113
Ko ste že ravno gospoda Jazbinška in njegov zakon privlekli na plano... Poznam en primer, ko je družina po tem zakonu kupila dve stanovanji v LJ v precej novih blokih za slabih 30k DEM skupaj. Ti dve stanovanji sta trenutno vredni vsako vsaj 300+k€. Takih primerov je po SLO nešteto.

Oče je za parcelo plačal 17 jurjev (preračunano v današnji denar z upoštevanjem inflacije po chatgptju). 960 kvadratov.
35 let kasneje se zazidljive parcele v vasi prodajajo po 120 jurjev.

Pa ni nobenih jazbecev ali Jazbinškov nikjer.