Tema je koronavirus ne pa flat earth.
Linkan je bil blog spisek poln bullshita. Na prvi pogled zveni kar prepricljivo.
Prepricljivo v primeru da:
a) ne poznas delovanja cloveskega telesa
b) ne poznas bolezni
c) nisi imel posla z (resno) obolelimi od korona virusa.
In ce te alineje izpolnjujes lahko o tem razmisljas in premisljujes. V nasprotnem primeru ne izgubljas casa ali/in beres relevantne (strokovne) stvari.
Podobno prepricljivo so spisani doloceni spisi antivaxerjev, statin haterjev in podobno. To je plod interneta. Sicer v demokraticni druzbi pricakovan pojav. Slaba lastnost da lahko vsak o vsem na veliko sracka, ceprav se na tematiko spozna podobno kot krava na kotalke.
Upam da si razumel.
Upsss kaj pa če sem eden, ki pozna vse troje od zgoraj naštetih?
Ker si glih pri antiwaxerjih ne nisem
Statini hmm ne ne maram ljusi, ki se zblebetanjem spravljam na nepomembne ali pa pomembne komponente nemedicinskih para modrovanj
Hmmm kaj pa če sem virolog
Glede premišljevanja se pa strinjam, tudi drugim delajo možgani
pa o ravni zemlji imam kar nekaj svojih mnenj, pa se strokovnjaki zaletavajo v kroglo
Glede strokovnosti pa če si zdravstveni delavec beri zdravnik potem še mogoče o čem. Če te pa muči selektivno dojemanje in branje samo tistega, kar ti sam misliš, da je prav, pa pusti soditi tudi drugem.
Ne in nikjer nisem zapisal, da so te navedbe merodajne ampak ti bi tako zgodbo iz prebranega nenako rad zapisal.
Navedel sem NHS mnenje in njihov pogled kaj vse zraven pregledujejo, tudi mejne in za nekoga obskurne poglede, nikjer nisem zapisal da to drži, navedeni so le pogledi na dane trenutne podatke. Glede na tvoj napad in užaljenost in ne sprejemanje možnosti drugačnosti se lahko tudi jaz upravičeno vprašam, če nisi ljubitelj 5G tehnologij.