Da amazon pa.....Naj se ze zacne testuranja na proti telesa. Samo tako bomo vedeli, kje smo.
Se da to kje kupiti online?
Do 10.ure ga folk pokupi. Še takrat ko ni bilo omejitve, da do 10.ure lahko nakupujejo le penzionisti, sem videl kako folk kupije za kvas. Pol kilograma kvasa jaz ne porabim celo leto, eni pa ga očitno v 10 dneh, kolikor je rok trajanja.Splošno vprašanje? Kaj je s tem kvasom, da ga ni za dobit, nekje sem imel v spominu, da je kvas takorekoč odpadek v pivovarstvu. A ni možno v treh tednih zrihtat kvasa (proizvodnja in dobava). Če ga ljudje toliko rabijo, saj so trgovine za to da poberejo denar? Kje je pravzaprav problem?
Za rasizem malega ćloveka je vsak izgovor dober.Nope, rasa je pac lena, velikokrat pa tudi moznosti ni... morali bi imeti kot vcasih kitajci, omejeno stevilo otrok. Bi se hitro porihtalo, pa se svet bi milijarde prisparal.
Zanimivo. Torej dejansko zna biti nekaj na tem, da pacientom skodujejo predihavanja, kar sem ze zasledil.Gredo pa raziskave v zanimivi smeri, glede uporabe predihavanj in raspiratorjev. Če je vse res naj bi odkrili kaj viru naredi v krvi in zakaj je tako velika smrtnost med tistimi na predihavanju (aktivnem)
Andy tole sem dobil od kolegice iz NHS jemljitemz rezervo je pa vseeno za predebatirat in za raziskat mogoče še shift kej poveZanimivo. Torej dejansko zna biti nekaj na tem, da pacientom skodujejo predihavanja, kar sem ze zasledil.
Ker ce to drzi, kaj iz tega lahko sledi? Da je popolnoma mozno, da je virus ze naredil en krog cez populacijo in da takrat ni bil zaznan, ker so ga ljudje preboleli 'na nogah' in da je smrtnost tako narastla sele ob intervenciji predihavanj.
Se strinjas ali razmisljam napacno?
Kle je treba gledat mnogo širše, že če gledaš zakaj zdravila kot so antimalariki pa zdravila proti artritisu.Zanimivo! Hvala za vse informacije!
Pri tem virusu je očitno res potrebno razmišljati out of the box. Držim pesti, da ko ga razvozlajo, da virus ne bo več tak uga buga in da lahko normalno nadaljujemo z življenjem.
Problem je da folk pretirava itak imaš vsak dan možnost svežega kruha če ga že hočeš. Verjetno je šla večina tistega kvasa v prvi paniki v smeti ali pa bo šla ko mu rok poteče.
Kvasa ni v trgovinah že od januarja, vsaj ne nekih omembe vrednih količin. Je pa menda povsem sprejemljivo sveži kvas zmrznit in potem uporabit odtajenega, ali pa pustit da se posuši in uporabit naribanega suhega. Tako vsaj moja pravi.
AndY1 čisto možno je da je že prej haral samo enačiti RSV pa tole je bikov kakec. Zadeva se obnaša drugače, prve analize zdaj kažejo da je naokoli že verzija 3in možno 4 ni še uradno
Govoril z kolegom, ki je trener kitajske reprezentance in živi že leto tam. Ko so se vračali iz kanade kjer bi moralo biti svetovno prvenstvo prejšnji mesec, drugače živijo v Harbinu in Pekingu, so letalo z potniki, enostavno zapakirali in preusmerili, ter jih karantenizirali na mongolsko kitajski meji, za mesec in pol.
Jemljejo kitajčki tole kar resno tudi oni so fajn presrani še zmeraj.