Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

dentex

Guru
20. sep 2007
2.792
837
113
To, da krozi 4 verzija ni nic takega. Gledal zadnjic enega najvecjih dr v Evropi, ki govori o tem.. Ima laboratorij in vzorce corone. Mutacije niso velike.
O velikosti mutacije je potrebno vedeti, kaj zajema velikost oziroma količina le te
V osnovi imaš 7 sars varjant, gre namreč za zadevo, da je covid2 (covid 19) prisoten v sevih a, b c.....
Kdaj ga predefinirajo pa je treba povprašat znanstvenike. Sam po sebi je v stanu zamenjat 95%genoma v 3 mesecih pa gre še zmeraj za izpeljanko istega. Ohranja se mu samo del da se napopa na gostitelja

• Všeč mi je
Reactions: navlixx

corsol

Guru
11. mar 2010
3.421
1.238
113
Se stevilke:

....v prispevku navaja smrti zaradi samomorov, drog,....itd.....vsega zelo veliko ampak.....zaradi vsega tega skupaj npr. NY ni nikoli ohromel, zmanjkovalo pristora v mrtvašnicah, zmanjkovalo hladilnikov za trupla, ki jih ne uspejo pospravit do časa,....poleg tega vseh smrti zaradi virusa nimajo niti evidentiranih, ker ne uspejo vseh niti v bolnice spravit......tako da....

Preštevali bodo(bomo) na "koncu".

• Všeč mi je
Reactions: navlixx

dentex

Guru
20. sep 2007
2.792
837
113
Nebuloze ali ne s tem člankom sem hotel edino pokazati, v kako mejne možnosti analiz se spravljajo tudi strokovni kadri pri zajemanju informacij. Zato sem tudi napisal ga jih je potrebno jemati z rezervo

shift

Guru
20. jul 2007
10.058
2.549
113
za šankom
Andy tole sem dobil od kolegice iz NHS jemljitemz rezervo je pa vseeno za predebatirat in za raziskat mogoče še shift kej pove

pa še tole

Trenutno pri intubiranih pacientih se dela na manjših volumnih vpiha ter zadovoljivi oksigenaciji, nisem pa bral linkov ki si jih pripel

• Všeč mi je
Reactions: dentex

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
Nebuloze ali ne s tem člankom sem hotel edino pokazati, v kako mejne možnosti analiz se spravljajo tudi strokovni kadri pri zajemanju informacij. Zato sem tudi napisal ga jih je potrebno jemati z rezervo

Kot je sugeriral eden izmed fastinancnih clankov jutarnjega lista (prilepljen ze precej strani nazaj) ta primer samo obelodanja dejstvo, da je internet legaliziral analfabete in kretene, ki zaobidejo znanost pri svojih frustracijah in kompenzatornem iskanju pozornosti.

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl in tomi

B81

22. jul 2007
38.747
11.691
113
Trenutno pri intubiranih pacientih se dela na manjših volumnih vpiha ter zadovoljivi oksigenaciji, nisem pa bral linkov ki si jih pripel
npr. clovek vdihne na par sekund, kako pa ventilator dela? Kdo to nastavlja in kaj potem, pljuca pridejo sama k sebi?

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.208
5.124
113
V tovarni vsak dan po 8 ur dihajo isti zrak in pljuvajo en po drugem, tebe pa moti ker se med pavzo vsedejo na isto klop.
Spadaš med tiste, ki jih moti, da se familija šeta ob jezeru, a ni pa važno, da ta ista familija večino dneva preživi zaprta v istem stanovanju.
Sem vama obema lajkal post....ker resnica je nekje vmes....

Proizvodnja....zemotom se iebe za korono....maska v žep če ga izrecno ne z masirajo da mora nosit...

Delodajalci pa tud....namesto da bi masko dobil že na vhodu ko se stempljas čakaš v vrsti z drugimi v istem zaprtem prostoru da, se razdelijo :) in potem ko si se že na dihal istega zraka z ostalimi....si potem 8 ur safe ko jo nosiš :D

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.208
5.124
113
Splošno vprašanje? Kaj je s tem kvasom, da ga ni za dobit, nekje sem imel v spominu, da je kvas takorekoč odpadek v pivovarstvu. A ni možno v treh tednih zrihtat kvasa (proizvodnja in dobava). Če ga ljudje toliko rabijo, saj so trgovine za to da poberejo denar? Kje je pravzaprav problem?
Kvasa je zadost....sam poslovodkinje je treba za ušesa če ne naročajo....

dentex

Guru
20. sep 2007
2.792
837
113
Kot je sugeriral eden izmed fastinancnih clankov jutarnjega lista (prilepljen ze precej strani nazaj) ta primer samo obelodanja dejstvo, da je internet legaliziral analfabete in kretene, ki zaobidejo znanost pri svojih frustracijah in kompenzatornem iskanju pozornosti.
Misliš kot dr.Köehl in podobni se definitivno strinjam, kot se tudi strinjam, da se nekateri izpostavljajo zgolj zato, da širijo svoje frustracije in paranojo.
Vsak laho to trdi le zase, pa ti moram povedati, da sem med bolj skeptičnimi in tisti, ki me poznajo pravi, da sem celo preveč realist. Tako, da teorije zarote ne kupim, mi bo treba prodati kaj več kot....
Sem pa vesel, če dobim v roke kaj zanimivega pa zgolj samo zaradi širitve mogočih in nemogočih obzorij
Nikoli ne trdim, da je moje prav, zgornje članke pa sem nalimal zgolj v smeri v kaj se tudi spušča v pogledu možnosti iskanja svojih morebitnih napak tudi uradna medicina. Zakaj pa ne poglej okoli mogoče boš odkril tudi nekaj zakaj si bil sam trdno prepričan, da je prav pa je v bistvu narobe

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
Sem pa vesel, če dobim v roke kaj zanimivega pa zgolj samo zaradi širitve mogočih in nemogočih obzorij
Nikoli ne trdim, da je moje prav, zgornje članke pa sem nalimal zgolj v smeri v kaj se tudi spušča v pogledu možnosti iskanja svojih morebitnih napak tudi uradna medicina. Zakaj pa ne poglej okoli mogoče boš odkril tudi nekaj zakaj si bil sam trdno prepričan, da je prav pa je v bistvu narobe

Nevem sicer kaj ta sestavek pomeni, ampak zadeve so sila enostavne. Znanost se znastveno izpodbija. Tako smo prisli do vsega kar imamo dandanes. Imamo pa tudi internet. Kjer pac lahko vsak pametuje po svoji volji. Napake v znanosti pa ne izginjajo zaradi blebetanja nepoklicanih ampak zaradi novih odkritij.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.010
113
Kočevska
V tovarni vsak dan po 8 ur dihajo isti zrak in pljuvajo en po drugem, tebe pa moti ker se med pavzo vsedejo na isto klop.
Spadaš med tiste, ki jih moti, da se familija šeta ob jezeru, a ni pa važno, da ta ista familija večino dneva preživi zaprta v istem stanovanju.
Naša vrla vlada prikazuje, da v proizvodnji vsi delajo z maskami in v varni razdalji. :)
Si mi pa šele ti razjasnil obzorja, da delavci v fabriki spadajo v isto družino. :zmaga:

böc

Majstr
1. avg 2007
2.399
452
83