Isti dre,k, se strinjam.A je preprodaja elektrike? Ker kolikor se spomnim se je še ne tako dolgo nazaj narodu prodajalo vrhuuuuuunskega menedžerja iz gospodarstva. Aja, gospodarstvo je samo, ko ustreza agendi.
Si prepričan o čem govoriš? Govoriš o ceni transporta biogoriva, ki ga je v dizlu 7% in v bencinu 10. Si prepričan da ne fovoriš o dvigu cene goriva 7% na tvojih nekaj centov???Dajmo počasi, ker vidim, da nekateri, ki hodite po kolenih okoli božanstva trpite za pomanjkanjem kisika v možganih in posledično trpite za izgubo možganske aktivnosti.
Moj vir je prokomunistični častnik, delavsko glasilo Finance:
12.6 je vlada dvignila dovoljene marže Petrolu (&Co) za, kot si točno napisal, usranih cca 1,5 centa.
"Doslej je največja dovoljena marža za dizel znašala 9,83 centa za liter, za 95-oktanski bencin 9,94 centa za liter in za kurilno olje 8,0 centa za liter. Dvigi marž so torej: pri dizlu za 1,67 centa, pri bencinu 1,56 centa in pri kurilnem olju 3,5 centa pri litru prodanega goriva.
Ob tem pa nova uredba predpisuje tudi višje stroške transporta biogoriv. In sicer bioetanola z zdajšnjih 5,6 centa na 8,2 centa za liter ter biodizla z zdajšnjih 6,3 na 8,5 centa za liter. Pri dizlu pa poleg komponente biodizla UCOME dodajajo še komponenta HVO (hydrotreated vegetable oil), v količini treh odstotkov celotne mešanice dizla.
To v bistvu pomeni, kot da bi bila marža dvignjena na 15 centov."
Ergo, ne 1,5 centa, ampak 10x več. Vendar kot sem rekel, to trdi prokomunistični častnik, delavsko glasilo Finance.
Verniki veste več in bolje, kljub pomankanju kisika, še posebej pri tistih, ki ste že v tankem črevu.
PS. "Viru blizu Petrola pa so nam razložili, da en cent marže več pomeni približno deset milijonov evrov dobička iz poslovanja pred amortizacijo (EBITDA). Ob tej predpostavki bi bil torej vpliv sprememb bližje 20 milijonom kot 10 milijonom dodatnega EBITDA."
Po moje je v tem problem.V " " je tekst Financ. Nimam pojma o čem govori ta delavski, protivladni pamflet, zgolj citiram ga.
Še vedno imamo osnovno vprašanje. Kaj lahko vlada naredi pri ceni goriva? Nekaj očitno lahko.Po moje je v tem problem.
"Ergo, ne 1,5 centa, ampak 10x več." je pač napačno sklepanje.
Zakaj se torej po tvojih fantastičnih izračunih kurilc draži še bolj kot nafta, čeprav nima biokomponente?Dajmo počasi, ker vidim, da nekateri, ki hodite po kolenih okoli božanstva trpite za pomanjkanjem kisika v možganih in posledično trpite za izgubo možganske aktivnosti.
Moj vir je prokomunistični častnik, delavsko glasilo Finance:
12.6 je vlada dvignila dovoljene marže Petrolu (&Co) za, kot si točno napisal, usranih cca 1,5 centa.
"Doslej je največja dovoljena marža za dizel znašala 9,83 centa za liter, za 95-oktanski bencin 9,94 centa za liter in za kurilno olje 8,0 centa za liter. Dvigi marž so torej: pri dizlu za 1,67 centa, pri bencinu 1,56 centa in pri kurilnem olju 3,5 centa pri litru prodanega goriva.
Ob tem pa nova uredba predpisuje tudi višje stroške transporta biogoriv. In sicer bioetanola z zdajšnjih 5,6 centa na 8,2 centa za liter ter biodizla z zdajšnjih 6,3 na 8,5 centa za liter. Pri dizlu pa poleg komponente biodizla UCOME dodajajo še komponenta HVO (hydrotreated vegetable oil), v količini treh odstotkov celotne mešanice dizla.
To v bistvu pomeni, kot da bi bila marža dvignjena na 15 centov."
Ergo, ne 1,5 centa, ampak 10x več. Vendar kot sem rekel, to trdi prokomunistični častnik, delavsko glasilo Finance.
Verniki veste več in bolje, kljub pomankanju kisika, še posebej pri tistih, ki ste že v tankem črevu.
PS. "Viru blizu Petrola pa so nam razložili, da en cent marže več pomeni približno deset milijonov evrov dobička iz poslovanja pred amortizacijo (EBITDA). Ob tej predpostavki bi bil torej vpliv sprememb bližje 20 milijonom kot 10 milijonom dodatnega EBITDA."
Odgovor se nanaša na blodnje kako biokomponenta vpliva na rast cene dizla. Kurilno olje nima biokomponente in cena raste skorajda še hitreje kot cena dizla. Vse ostalo si pa povsem brezveze nakladal. Če ni dizla ga ni. Ne moreš iz nič dobiti ne dizla z 7% biokomponente niti kurilnega olja. No tebi teoretiku bi morda to celo uspelo...Kaj pa če bi zmanjšali ddv in marže?!??? Res tvoja logika, sploh pa sposobnost dialoga je fejst omejena. Pišem o bencinu in dizlu in 3 načinih kako zmanjšati končno ceno brez Bruslja. Ti prideš vn s kurilcem in da eden od teh treh načinov ne deluje na kurilcu.Kako takemu kej dopovedati?
Koliko pa so kej tebi poznane cene biogoriva? Veš da je bioetanol 2x dražji od klasičnega dizla? Zmanjšajmo povpraševanje po bioetanolu in po tvoje bo cena padla. Super!
Ker vidim da ne poznaš situacije pri sosedih, jih malo vprašaj kako zadovoljni so oni s politiki.
Raje v procentih... 15+ % višja marža.
Pregled, generiran z umetno inteligenco![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.app.goo.gl
Ve kdo zakaj je Shell v Slovenskih Konjicah trajno zaprt ?
Zaradi previsoke marže ???
V krogih levice sem slišal, da je Vučić kriv da so dosegli Srbi ceno 2€ za liter dizla včeraj, Janša je še vedno pod 2€
Zniža maržo za 15¢ ajde 14 - in roka.Še vedno imamo osnovno vprašanje. Kaj lahko vlada naredi pri ceni goriva? Nekaj očitno lahko.
Vi na kolenih pa krožite dalje.
Se pa nisi ravno izjasnil zakaj prodaja goriv ni gospodarstvo, prodaja elektrike pa je...Isti dre,k, se strinjam.