Čak mal-a niso vpili, da če jih "izvolimo", bo pa vse drugače, boljše, blaginja ipd? zdaj je pa kar OK, če dvignejo marže ? to pa ste boleki..Pa saj na hrvaškem je bil vedno cenejši benz. Zakaj je to sedaj čudno?
Plin v jeklenkah je bil recimo tudi do 50% cenejši.
Itak, in ta "južna", ki jim jo bomo častili, bo zasoljena.druga vlada je in je drama.
Plin črpajo iz Jadrana.Pa saj na hrvaškem je bil vedno cenejši benz. Zakaj je to sedaj čudno?
Plin v jeklenkah je bil recimo tudi do 50% cenejši.
Revoz ima lastno stiskalnico, do nedavnega pa so koluti pločevine bili iz evropskih jeklarn. Kako je na dan 16.6.2026 pa nimam informacije.mah so so... verjetno je še pleh iz daljnih vzhodni dežel... plastika iz bližnjega vzhoda...tu pač skup složijo, poštancajo kolk pač morajo... elektronika tablica , baterije, motor je china..
tak da naj se ne prodaja buč.
Zdej se zahteva eko-jeklo, kjer slovenija nima šans. Recimo nemci sedaj jeklarne furajo ob 12h čez poletje ko je sonce, ker je takrat cena elektrike 0. Dobrobit delavcev pa to je sekundarnega pomena.Revoz ima lastno stiskalnico, do nedavnega pa so koluti pločevine bili iz evropskih jeklarn. Kako je na dan 16.6.2026 pa nimam informacije.
To vem, samo ne vem če mi datum na PCju laže, ker mi kaže še leto 2026.Ja za 2030 so najprej nameraval ukinit ICE vozila, ker je bil cel pogrom s strani lobijev, so uvedli da do 2030 morajo bit avtomobili v EU narejeni iz 100% eko-jekla in reciklirane plastike iz jogurtovih lončkov (pa zamaškov ki se držijo flaške). Tako da jeklarska industrija v EU se sedaj temu prilagaja in furajo "eko".
Kar se tiče regulacije goriva, Petrola itd... bolje da ostanejo regulirane cene in malo višja marža za te trgovce, saj bodo zaradi tegaČak mal-a niso vpili, da če jih "izvolimo", bo pa vse drugače, boljše, blaginja ipd? zdaj je pa kar OK, če dvignejo marže ? to pa ste boleki..
Najbrž ja... tko kot maš lahko doma samo elektriko iz obnovljivih virov, zato ker plačam višjo položnico. Larifari.No čez poletje smo mi celi dan in noč na eko štromu.
Podnevi sonček ponoči pa hidro iz rek