Če si že pameten, pa mi povej:kupite električara pa nebo skrbi.... elektroni so povsod isto oktanski brez dodatkov....
Tud če bomo nekoč 100% električni.....bom še zmeram nekje v neki garaži skrival kak DOCHkupite električara pa nebo skrbi.... elektroni so povsod isto oktanski brez dodatkov....
Te pa ga dol vržite.- višje nadstropje, ne gre vlečt kabla dol...
Sami izgovori....Če si že pameten, pa mi povej:
- moji starši so v bloku
- višje nadstropje, ne gre vlečt kabla dol...
- najbližja polnilnica EV 20km stran
In? Tvoja ideja?
Ne seri...

Povej kje si, ker ne verjamem da ni v radius 20 km polnilniceČe si že pameten, pa mi povej:
- moji starši so v bloku
- višje nadstropje, ne gre vlečt kabla dol...
- najbližja polnilnica EV 20km stran
In? Tvoja ideja?
Ne seri...
Imajo, jaz vozim samo na to. Ima tudi žlahten vonj, vleče na Henesi XO. Je pa to samo 100oktanv., ni racing, katerega ima Mol v sodckih, tisti gre prekoKaj pa shell? A nimajo oni neki “racing” fuel?
Če je hitra pred trgovino, kot recimo po novem hofer je izvedljivo.Že če je polnilnica 500m vstran, je preveč
Enkrat na teden na črpalko pa gre??Itak. Sedaj se bom še vsak dan vlačil po trgovinah in McDonaldsih, ne samo po kavicah.
Eni ste res zblazneli.
Če nimaš možnosti polnit doma ali v službi, pač nimaš EVja.
Če mi nekdo šenka novi iX3 ali 7X sprejmem ta izzivItak. Sedaj se bom še vsak dan vlačil po trgovinah in McDonaldsih, ne samo po kavicah.
Eni ste res zblazneli.
Če nimaš možnosti polnit doma ali v službi, pač nimaš EVja.
Se pravi da narediš cca 700 km na teden.Ja, brez težav. ENKRAT na teden, ne VSAK dan.
A si še mladenič? Ker potem razumem, da ti čas ni nič vreden.Če mi nekdo šenka novi iX3 ali 7X sprejmem ta izziv![]()
![]()
Se pravi da narediš cca 700 km na teden.
Cca 140 km na delovni dan.
Za elektriko moraš vsaki drugi dan iti za cca 20 minut