Cene bencina pri ........

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
611
119
43
Meni bi se bilo nerodno hvalit z nečim, kar mi je podarjeno. Nobenih zaslug nimaš za to, razen očija. Sploh tvoj tip hvalisanja, ko si vzvišen nad nami plebejci, mi gre na bruhanje. Poznam nekaj zelo bogatih ljudi, skoraj nihče se ne hvalisa s tem, kar ima, pa so self-made. Tole, kar ti počneš, je pa tipično ropotanje pezdetka, ki življenja še okusil ni in mu je bilo vse v zibko položeno.

Nehaj se napihovat, pa te bom pustil čisto pri miru. Kot drek na cesti.
No fajn, da si se spet zbruho in delil svojo bolečino ob branju mojih prispevkov,- te noben ne sili, ampak imate ti in še kakšna dva papka neustavljivo potrebo, da se vsaj nekako naredite superiorne, torej, da delite svojo modrost, ki pa nikakor ne preseže omenjanje mojega fotra in podoben bulšit, zato pa izpadete vedno znova patetični..ti še posebej z omenjanjem tvojih "bogatih " frendov, ki so pa vsi po vrsti sami skromneži :valjamse:.. videt je, da nimaš svojega lajfa in nonstop zabijaš svoj cajt na forumu, kjer se hočeš delat nadpametnega povsod in zmeraj, zgleda kot kompenzacijo, ker si v RL papak.
Jes bom pa objavljo glih kar bom hotu, seveda v okviru teme, tebe bi pa morali zaradi stalnih bulšitov banat.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.498
3.841
113
Mislim, da Hrvati od poletja nimajo več državne regulacije? Nekaj so spreminjali na to temo.
giphy.gif

• Objave ne odobravam
Reactions: MrDaco

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
21.114
12.558
113
kod Džej-Zija
No fajn, da si se spet zbruho in delil svojo bolečino ob branju mojih prispevkov,- te noben ne sili, ampak imate ti in še kakšna dva papka neustavljivo potrebo, da se vsaj nekako naredite superiorne, torej, da delite svojo modrost, ki pa nikakor ne preseže omenjanje mojega fotra in podoben bulšit, zato pa izpadete vedno znova patetični..ti še posebej z omenjanjem tvojih "bogatih " frendov, ki so pa vsi po vrsti sami skromneži :valjamse:.. videt je, da nimaš svojega lajfa in nonstop zabijaš svoj cajt na forumu, kjer se hočeš delat nadpametnega povsod in zmeraj, zgleda kot kompenzacijo, ker si v RL papak.
Jes bom pa objavljo glih kar bom hotu, seveda v okviru teme, tebe bi pa morali zaradi stalnih bulšitov banat.
Kot vedno, naduti pubec falil bistvo. :zmaga:

• Haha
Reactions: motoroki

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.904
432
83
Vipavska dolina
Koliko pa imajo hrvati cca trošarine? Jaz bi rekel da se tam najlažje najde razlika. No meni se v tujino ne splača hodit tankat, najbližje mi je Italija, tam se mi zdi da pa ni ceneje.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.327
7.447
113
Zdaj se ven mažeš, a dobro veš da je šlo za tipičen modus operandi, vas, saj veš tistih s katero običajno ne pišeš. Takoj ko se poda kritika trenutne vlade, takoj v okope, v napad ali pa sprenevedanje, na koncu pa izpad žrtve. Imel si priložnost biti tiho, a ti ne gre. Moral si, a ne.

• Haha
Reactions: jest5 in Samo Svoj