Zakaj je toliko samskih žensk?

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.662
204
63
G8SIwS7WoAg2rrl
Ta ima pa še lepše kot ti Fadile :evil: :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: Fadil

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.761
6.458
113
Ženske so v presežku samo v populaciji 40+ let.
Da ne bo kdo res zdrvel tam gor, ker bo razočaran.
<40 iščejo Chade, tako kot drugje na zahodu.

Btw, tile njihovi 'najemi' so samo za hišniška & gospodinjska dela.
Ker komercialne storitve za take namene obstajajo že dolgo, bi rekel da so neuki novinarji iz muhe naredili slona.
Hord potrebnih 20 letnic, ki padajo na prvega, ki pride mimo (samo da ne izgleda kot 75+), gor ni.

• Wow
Reactions: Kamele0N

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.716
10.083
113
KRATKA... ALI DIVNA LJUBAVNA PRIČA Jedan čovjek i jedna žena, koji su bili u braku sa sasvim drugim osobama, sreli su se prvi put u životu i to tako što su, igrom slučaja, imali vozne karte za istu spavaću kabinu u međunarodnom ... vlaku. Iako su se u početku osjećali neprijatno i nelagodno zbog činjenice da moraju dijeliti kabinu, oboje su brzo zaspali jer su bili premoreni. Čovjek je spavao na gornjem ležaju, a žena na donjem. Oko 1:00 h poslije ponoći čovjek se nagnuo dole i pažljivo probudio ženu, obrativši joj se tiho riječima.......... 'Gospođo, izvinite što vas uznemiravam, ali da li biste bili tako ljubazni da mi dodate još jednu deku iz tog ormara pored vas? Strašno mi je hladno'. 'Ja imam bolju ideju,' odgovori ona.... 'Samo za noćas......da se pravimo kao da smo u braku......' 'Hej!.................... Pa to je sjajna ideja!' uzviknu on oduševljeno............... 'Doobro,' odgovori ona................'Digni se onda i uzmi tu jebenu deku sam.' ...............Nakon kraće tišine........... on je prdnuo.

• Haha
Reactions: Kamele0N in barvica