Zakaj je toliko samskih žensk?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.775
11.981
113
kod Džej-Zija
Dejansko obstajajo samske ženske, ki jim tako stanje paše. So že v takih letih, da se jim ne da več prilagajat in raje živijo same kot da bi spreminjale svoj življenjski slog. Če se slučajno pojavi pravi, ga vzamejo, sicer jim pa ni nič hudega.

Vse skupaj je IMHO posledica emancipacije, individualizacije in ekonomske neodvisnosti, poleg pregovorne “kastracije” mnogih moških, ki niso več dedci, ampak najstniki v odraslem telesu.

• Všeč mi je
Reactions: Jabe

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.928
1.385
113
Titograd
Tudi take, ki so si sprobale družinski lajf, otroci malo zrasli, z dedom se odtujijo, ločijo in se odločijo da se tega več ne gredo. Se izplačajo, neko premoženje imajo, tak da ne rabijo vzeti česarkoli, če sploh. Sploh pa ne nekega plešastega debelinkota ki je več pijan kot sit. Lajf gre dalje.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.511
9.479
113
Dejansko obstajajo samske ženske, ki jim tako stanje paše. So že v takih letih, da se jim ne da več prilagajat in raje živijo same kot da bi spreminjale svoj življenjski slog. Če se slučajno pojavi pravi, ga vzamejo, sicer jim pa ni nič hudega.

Vse skupaj je IMHO posledica emancipacije, individualizacije in ekonomske neodvisnosti, poleg pregovorne “kastracije” mnogih moških, ki niso več dedci, ampak najstniki v odraslem telesu.
Take babe normalen moški ne potrebuje.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.565
378
83
35
Zgoraj opisano so danes že samske ženske nad 30. Zgledala bo dobro še nekaj let, drugega pa nima za ponudit. Pa po 2 psa in mački, ko bo videz šel bo to edina družba.

Ravno zadnjič sem se zapel z eno 41-letnico in mi je zabrusila, da se ji nikamor ne mudi in ma še ful časa za otroke in deca dobit.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.928
1.385
113
Titograd
Qrca ma časa, v Pragi še naredijo kak čudež, ampak kmalu se tudi tu čas izteče. Tisti, ki pa že imajo kake otroke, pa res ne rabijo v neke veze lezt, samo zato da izgleda politično korektno... bolje lagano sam, pa brez prilagajanja, hobiji kaki hočeš in kdaj hočeš, občasno kaj mlajšega skotaš in gre nekak.

Če pa imaš partnera, ki obkljuka večino tvojih kljukic in sta dala skozi vse sorte neviht in še vedno lahko rečeš da je to to, pa se ga drži, trava je itak vseposod toliko zelena kot jo zalivaš. Otroci zrastejo in gredo, partner ostane.

• Všeč mi je
Reactions: jest5

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.312
7.719
113
Take babe normalen moški ne potrebuje.

Point je, da eden drugega ne rabita, ampak hočeta. Sveti gral.

Se pa tukaj izbira seveda zelo zoža. Kdor pa svoje vrednosti in preživetvenih možnosti ne išče v partnerju ali zgolj dejstvu, da ga ima, pa tudi tezje neke čudne kompromise sklepa.

• Všeč mi je
Reactions: cvetka2