Vse o avtodomih in avtodomarstvu

igi

Guru
13. okt 2007
5.771
1.336
113
Celje
Špilfarderber.
Take pustiš, da zabluzijo s svojo idejo in pol čez leto skesano preidejo na tisto, kar so jim strici govorili. Je vsak kaj za čitat. :)
dobr zdej ste me čist ubil. Pa ni moj namen pametovati. Dejansko zbiram informacije. Samo pri AD res izgleda tako, kot, da je vse obstalo 20 + let nazaj.

Danes se nekateri že z električnimi avti celo vozijo več 100km. V AD pa špagetov menda ne bom uspel skuhati z elektriko.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.617
3.642
113
In potem bereš vsako leto na desetine postov, kako poleti ne hladi, pa da kupujejo led, da pomaga ohladiti vsebino, pa redno čiščenje, pa dodatni ventilatorji in podobne štorije.
Če postaviš piksne pira na vrhnjo polico zraven hladilnih reber, je pir blizu ledišča tudi pti 30 in več stopinjah. No vsaj pri meni je tako. Če ga imaš na dnu hladilnika je pa mlačen. Tolk o mojih izkušnjah.

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N

jello

Guru
22. sep 2008
10.889
4.205
113
dobr zdej ste me čist ubil. Pa ni moj namen pametovati. Dejansko zbiram informacije. Samo pri AD res izgleda tako, kot, da je vse obstalo 20 + let nazaj.

Danes se nekateri že z električnimi avti celo vozijo več 100km. V AD pa špagetov menda ne bom uspel skuhati z elektriko.
Samo še čakam da vprašaš po kateri diagonali postavt posteljo, da ne bo kot 50 let nazaj podolgem ali počez.

Obstalo je tisto kar je enostavno in uporabno, torej z razlogom. In med to paše tako plin kot klasičen (moker če hočeš) skret.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.867
5.217
113
Pa ne pozabit na silikon spray.....mazat uno gumico na kaseti...pa on/off loputko....da vam ne ostane v roki med sranjem....

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.334
3.738
113
V dvajsetih letih sem dvakrat našprical školjko s silikonom, pa ne da bi se lepše/lažje odpirala/zapirala. Ugani zakaj.

Meni se ne ljubi prepričanih prepričevat. Verjetno bo imel Rovando razprodajo linije Šumaher, pa najboljše da kupiš enega.

jello

Guru
22. sep 2008
10.889
4.205
113
Za šumaherja potrebuješ c kategorijo.

Mene tudi ni treba prepričevat, po mojem mnenju in izkušnjah pa je bila topla voda na področju uporabe in samogradnje AD bolj ali manj že izumljena in se ne rabiš učit na ponavljanju napak tistih pred tabo. Ok, razen kameleona, ta je pravkar izumil sranje z loputo za skret v roki. Lahko tudi to, če ni drugega za počet. Ampak v AD je vedno nekaj za počet.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.867
5.217
113
Nisem jaz tega izumil....ampak uporabniki... če laufa nekaj na suho in se zatika.... pač uporabi več sile.....