Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.890
-4.934
113
Rusi so začeli z obstrelovanjem mest na Z Ukrajine. Po moje je to tudi vse, kar so zmožni, sploh če pogledaš s kakšno hitrostjo njihova konjenica drvi proti Kijevu. Do Lucka bi potemtakem potrebovali najmanj eno leto.
Rusom se prav nič ne mudi zasest Kijev. Pomoje čakajo, da pade Odesa in da odrežejo ukrajino od morja, se bo s takim stanjem (dejstvom?) lažje pogajat, potem ko se odločijo zasest Kijev oz pride do pogajanj.

I

Izbrisan uporabnik 474

Rusi so začeli z obstrelovanjem mest na Z Ukrajine. Po moje je to tudi vse, kar so zmožni, sploh če pogledaš s kakšno hitrostjo njihova konjenica drvi proti Kijevu. Do Lucka bi potemtakem potrebovali najmanj eno leto.

Glede na tvoje obsežno vojaško znanje, predvsem na področju vojaške taktike in strategije, pa tudi iz obsežnega poznavanja vojaške opreme - kje bi po tvoje moral konvoj biti sedaj?

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Car in Davidoff

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.872
2.205
113
Meni nekaj ni jasno. Stvar je pristala s padali (torej ne pikirala s 500km/h) in iz preostankov še niso ugotovili, kaj točno je to bilo. Nekaj tu ne štima.
Da ne govorimo o NATO sistemu za obrambo, Razen če so videli, ga spremljali in se jim je j… za to, kje dol pade.
Padalo je bilo ob "pristanku" odprto, ni pa jasno, če je dejansko zabremzalo dron ali ga je v zraku scefralo.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.890
-4.934
113
Uf rekodno nizek volume..... Pokrovke help, we need money?
Zanimivo bo če bodo Kitajci kršili patente in začeli lifrat EU in ZDA staf v Rusijo.
Zna biti zanimivo, drugače jim ne bodo mogli pomagat.

Poglej priponko 53734
Hvala, ker nas redno obveščaš o tečaju rublja. Kako pa kaj ukrajinska hryvnia stoji, pa kar nas še najbolj zanima Euro? Pa kako imamo inflacijo?

• Všeč mi je
Reactions: roly

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.960
695
113
Nisem ziher če je že blo ampak bolje 2x kot nikoli :fredi:

U0lBhk8qr9YU-nlZpP0gm4zya0VSNdyYdgLIkdrIAuAmYlQTOzKty1nK6AB73aeiZBL3SwSRPFsHb2g=s598-nd-v1

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.