Ker ga uporabljajo samo še Ukrajinci.
Ker ima premalo dosega, da bi priletel do Zagreba z zasedenih koncev Ukrajine.
Sam nej se jih drži ta pamet, ne pa da lapajo od solarnih panelov.Sem že 100x napisal, da je Putin zavohal slabost sedanje ameriške politike da o evropski ne govorim. Hvala Bogu so v EU in ZDA prišli vsaj mal k pameti
Nobeden ne navija za vojno, ampak hočeš ali nočeš priznati mi smo že vpleteni vanjo.
Človeka z besedo.....vola s kolom....!Vpleteni smo, ker ni bilo nobenega premisleka. Nekdo, ki ima osebnostno motnjo na vojno stanje je začel bluziti s pošiljanjem vojaške pomoči in idejami o članstvu Ukrajine v EU itd. Pomagati je potrebno humanitarno, tudi s sprejemom beguncev in pošiljanjem hrane, zdravil ipd. Še nikoli ni več nasilja in orožja prineslo dolgoročnega miru. Vem pa kakšna je zgodba v ozadju in vem kakšen ultimatum so dobile države, ki se niso opredelile pro NATO.
Daj si oglej sliko tele "rakete" in mi povej, koliko ima tole jadralnih sposobnostiKoliko pa ima dosega, če mu na višini 6000km sfali in potem "jadra"? Koliko je km od beloruske meje do zagreba?
Nič, ima pa nekaj kinetične energije, pa tudi severni veter je pihal včeraj.Daj si oglej sliko tele "rakete" in mi povej, koliko ima tole jadralnih sposobnosti
P.S. Na 6000km višine ima že Musk problem spraviti kaj uporabnegaSej si mislil 6000m ane?
To ni cist res, aegis ashore je v romuniji operativen. na poljskem pa na zalost se ne (uradno)V EU nimamo zaščite v smislu "iron dome" kot v Izraelu. Vprašanje je, kakšno zaznavnost ima tak objekt na primarnih radarjih.
google pravi tkole:Nič, ima pa nekaj kinetične energije, pa tudi severni veter je pihal včeraj.
6000m ja.
Kakorkoli, če je to res prišlo iz UA, potem je samo še dodaten razlog, da dobijo še več TB2, ker ta ruska oprema je zgleda samo še za vstran. oz za testiranje NATO zračne obrambe![]()
Sem prepričan, da gredo informacije iz tistih Awacsov, ki so stalno zraven poljske in ukrajinske meje, direkt do ukrajincev, tako da le ti optimalno izkoriščajo svoje enote.Ja, Ukrajinci jim sesuvajo logistiko. Saj če bi gledal to temo, bi videl tudi posnetke sesute kolone ruskih vojaških cistern z gorivom, ki so se skušale prebiti po vzporednih poljskih in makadamskih cestah, da bi dostavile gorivo.
Je že nekdo napisal da si km zamenjal za metre, sicer pa ta reč ni sposobna jadrat.Koliko pa ima dosega, če mu na višini 6000km sfali in potem "jadra"? Koliko je km od beloruske meje do zagreba?
Ce tega predmeta ne zaznamo, kako bomo ruske rakete?V EU nimamo zaščite v smislu "iron dome" kot v Izraelu. Vprašanje je, kakšno zaznavnost ima tak objekt na primarnih radarjih.
Ce tega predmeta ne zaznamo, kako bomo ruske rakete?
In kaj bomo če zaznamo?Ce tega predmeta ne zaznamo, kako bomo ruske rakete?