Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.554
37
48
45
Očitno je neka sled, če imajo tako natančne podatke - najbrž podatki niso iz črne skrinjice :)

"Vse pristojne službe so bile vključene takoj po padcu brezpilotnega letalnika vojaškega tipa, ki je po do zdaj zbranih podatkih v hrvaški zračni prostor vstopil iz smeri od vzhoda proti zahodu oziroma iz madžarskega zračnega prostora s hitrostjo 700 km/h na višini 1300 m," so zapisali v sporočilu za javnost.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.133
7.190
113
Poslanec hrvaškega parlamenta Siniša Hajdaš Dončić je na Twitteru zapisal, da je kot predsednik Odbora za notranjo politiko in nacionalno varnost zahteval nujno sejo varnostnih služb glede padca neznanega letečega objekta v Zagrebu, v državi, ki je članica zveze Nato.

Neuradno je Dnevnik.hr izvedel, da se na delu razbitin, ki so jih našli v kraterju, vidi rdeča zvezda in napis v cirilici.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.133
7.190
113
Drugi pravijo, da gre za izstrelek. Po temeljitem pregledu vizualnih dokazov je The War Zone prepričan, da gre pravzaprav za izvidniški dron Tu-141 "Striž", ki se je zagotovo pokvaril in preletel čez celotno Madžarsko in dele sosednjih držav v Hrvaško iz Ukrajine,

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.479
113
Verjetno odgovor na zahodne prostovoljce, ki so prišli klat Ruse. Vsaj tako se je izrazil eden izmed osebkov v reportaži. Oko za oko pravijo...

hermann

Guru
19. mar 2014
9.830
6.783
113
sicer nikoli ni za podcenjevat zagnanosti branilcev in prednosti domačega terena... sploh zdaj v pomladanskem blatu, ki bo v parih dneh poplavilo Ukrajino

itak pa dejanja iz obupa

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in darjan

hermann

Guru
19. mar 2014
9.830
6.783
113
Finta je, da v Ukrajini Rusi koljejo Ruse. Po mojem Car Vlad the 666 tega ni pričakoval niti v najhujših morah.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.913
113
Takole pravijo sosedje:

Padlo je letalo vojne narave,” je dejal hrvaški premier. Po dosedanjih informacijah gre za letalo ruske proizvodnje, ni pa še znano, ali je letalo bilo v lasti in upravljanje ruske ali ukrajinske vojske. Na Hrvaško je prišlo iz smeri Madžarske, po besedah Orbana je na Madžarsko priletelo s smeri Romunije, je dejal hrvaški premier.

Zanimivo... Iz Romunije?

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.675
4.896
113
Takole pravijo sosedje:

Padlo je letalo vojne narave,” je dejal hrvaški premier. Po dosedanjih informacijah gre za letalo ruske proizvodnje, ni pa še znano, ali je letalo bilo v lasti in upravljanje ruske ali ukrajinske vojske. Na Hrvaško je prišlo iz smeri Madžarske, po besedah Orbana je na Madžarsko priletelo s smeri Romunije, je dejal hrvaški premier.

Zanimivo... Iz Romunije?
Iz SMERI Romunije.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.