Telemach!!!

frenk_v

Pripravnik
4. dec 2011
149
8
18
neki plugin ali komponenta za podpisovanje mi ni delala na visji verziji, pa sem jo "zamrznil" na 56.0, da se ne zezam s tem

mi dela EON na Chrome

hdx

Guru
1. jun 2011
1.564
2.278
113
Si naložiš firefox 56 portable za podpisovanje in izklopiš upgrade. Za 'vsak dan' imaš pa normalen FF

zakon

Guru
16. maj 2008
9.615
1.197
113
toti Maribor
Eon box omogoča snemanje na zunanji disk?
Ne. Mi je tehnik rekel: češ kdo še sploh to uporablja:bonk:Toliko o njihovem razmišljanju. Ali pa ta fora. Pred kratkim mi je crknil D3 box. So mi zamenjali za novega in rekli, da je dobro po snemanju odklopit disk za snemanje, ker so nam baje zaradi tega crknili prejšni:nigladek: Kje jemljejo take?

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.867
2.323
113
Pomurje
Dve prodajalki po telefonu mi prodajata eon namesto gold trojke. Ena mi trdi da se da snemati druga je rekla da ne gre. Sem jima povedal naj se zmenijo.

sandbaky

Fizikalc
31. dec 2019
222
27
28
hmm kar smešna se mi zdi debata v zadnjih postih o snemanju...no meni je pred kratkim tehnik prinesel D3 PSD2120 ga priklopil, rekel da ogleda za nazaj ne bo in odšel...mal sem razmišljal kako ne bo ogleda za nazaj, če imam to v paketu, kličem na TM povem v čem je težava pravijo da imam ogled za nazaj...na daljavo zadeve niso mogli urediti, saj je bila potrebna menjava starega modema, pride drugi tehnik in zadevo uredi ;)

tin01

Fizikalc
31. okt 2007
453
22
28
Xiaomi Mi Box je uradno ceritficiran Android TV box (tako kot nVidia Shield, razni Sony in Philips Smart televizorji in nekateri provider boxi kot je EON box), zato EON Smart TV app na njega normalno inštaliraš iz storea in tudi deluje. Pa tudi Netflix certified je in ima Widewide L1 support, tako da dela 4K na Netflixu in tudi druge DRM zaščitene vsebine npr. na HBO GO. Edino kar sem opazil nazadnje, ko sem še uporabljal MiBox, da je slika za EON streame iz nekega razloga precej slabša kot npr. na Shieldu, LG smart tvju ali katerem koliko drugem boxu. Nikoli nisem ugotovil, kaj točno ga matra, ampak kolikor sem bral imajo vsi ta problem, je pa seveda bolj očitno na večjih televizorjih.

Top zadeva je definitivno Shield, je pa seveda overkill, če rabiš samo za EON. Teli kitajski boxi (pa tudi nekateri kitajski TVji) z mobilnim Androidom in sideloadanim TV appom pa so kot pravim loterija. Lahko dela super, lahko imaš pa tin01 situacijo.... Če spravijo EON na Amazonov store, bo firestick 4K super alternativa, da si ziher glede updateov, čeprov menda že sedaj deluje.

Najprej hvala za vsa pojasnila. Po mojem je problem v widewine supportu. Potrebuje EON L1 ali L3 ?
In pa se podvprasanje : se da EON kakorkoli instalirati na Xbox One S ?

T

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.512
177
63
Bom kar tule prosil za malo pomoči .. Modem bom malo prestavil ,ker wifi bolj slabo deluje ,pa ga bom dal višje, pa mi bo kabel od delilca do eon boxa prekratek.

Kakšen kabel točno moram kupiti ,da bo pasal na te konektorje ?? Konektorje lahko uporabim obstoječe ? Razlika v koaksialcih kolikor vem je v debelini.

Hvala.lp

sandbaky

Fizikalc
31. dec 2019
222
27
28
Novo v ponudbi, če skleneš vezavo...mogoče koga zanima :cool: počasi ampak res počasi bodo vsi paketi v osnovi imeli EON smart Tv box

eon light.jpg

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.839
6.096
113
Jaz čakam na starem paketu, da bojo paketi imeli spet simetričen internet ali vsaj neke bolj spodobne hitrosti uploada na optiki, ker tole sedaj je komedija. Sestra je pa očitno malo prehitro sklenila naročnino, kak mesec nazaj in seveda ni dobila boxa, ima pa aplikacijo.