Problem je, da je ukinitev starega boxa pri toliko naročnikih, kot jih ima Telemach, zelo drago početje (10+ milijonov € kot bi pihnil). Posledično bo Telemach stare boxe pri obstoječih naročnikih pustil, dokler ne bodo crknili.
To je cena za 3 mesece???Zakaj noče tvojega denarja? Kodo lahko kupiš tudi na Petrol pumpah (ali na Telemachu seveda) in sicer gre za 3 mesece prepaid paket EON Full, stane pa se mi zdi da 14,90 eur?
pa big bang naj bi mel:
![]()
vidaXL Preproga za dnevno sobo 80x150 cm večbarvna
Če iščete talno preprogo, ki je hkrati elegantna in praktična, potem je ta preproga za dnevno sobo odlična izbira!.www.bigbang.si
Zakaj noče tvojega denarja? Kodo lahko kupiš tudi na Petrol pumpah (ali na Telemachu seveda) in sicer gre za 3 mesece prepaid paket EON Full, stane pa se mi zdi da 14,90 eur?
pa big bang naj bi mel:
![]()
Če iščete talno preprogo, ki je hkrati elegantna in praktična, potem je ta preproga za dnevno sobo odlična izbira!.www.bigbang.si
Katera shema pa je vključena ?Zakaj noče tvojega denarja? Kodo lahko kupiš tudi na Petrol pumpah (ali na Telemachu seveda) in sicer gre za 3 mesece prepaid paket EON Full, stane pa se mi zdi da 14,90 eur?
pa big bang naj bi mel:
![]()
“Pretplati se” morda?![]()
Izgleda, da je vse skupaj narejeno tako, na pol...
Katera shema pa je vključena ?
lp