Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Jaz sem mislil na koaksialno ( hibridno omrežje). V Celju imamo vredu koaksialno omrežje. Zahvale gredo ET. .
In če bi še danes bili pod okriljem ET, bi vsaj jaz in marsikdo imel optiko. Pa je na koncu nima nihče. Razen ene hišne št.
ET je planiral optiko v Industrijski coni Celje vzhod. To so pa kar pod preprogo pometli. Pač tako obljubljajo firmam.
TO NE BO DRŽAL!! (da bi marsikdo pod ET zdej mel optiko)!!!!!
Sej hibridno omrežje je blo porihtanp zelo ok(pri ET), optični "otoki" si bli tut fajn porihtani to DRŽI!!! Tut EuroDOCSIS 3.0 je bil zlo porihtan, Optika se je pa ustavla že mislim da 2011 al 2012 cca!!!!!! Pa programska ponudba je začela šepat niso se več dodajal novi priogrami ( in porazna izbira HD-jev)....
, pa tut optika je bla v planu pod ET ( sej kanali po zemlji so bli napelani in skopani ( prazni ) in pa tut kanali po blokih na hodnikih so bli napelani , to mislim , da že leta 2011 cca , sam je pol je casha zmanjkal in se ni delal več nč na tem ( pod ET), zadeve so se čist ustavle razen v posameznih objektih kjer je bila COAX napeljava "čisto fuč"!!!!
Glih zdej pa so se zadeve dokončale do konca ( pod okriljem TELEMACH-a), kot sem ti napisu v Celju je recimo zdej zadeva v zadnjem dobrem mescu operativna optika od Zelenice do plave lagune kar je kr lep del Celja , tko da zadeve so se glih zdej dokončale oz. nadaljujejo tam ko jih je ET ustavil že pred leti.... ( to je zdej TELEMACH optika) in tam ko je optika se bo coax ugasnu( tam bo samo optika seveda...... )Tko , da maš "nov" sistem, ki pa prej pod ET-jem ni bil izpeljan do konca zdej pa je!!!
Je pa res da je drgje po drugih krajih kjer ni bilo ET omrežje ponekod porazno "baje" !!