kar se "preventivnega" obveščanja tiče so slabi... tudi urejanje kakšnih sprememb je kar zamudna zadeva, ker odzivni niso. Prenos nove številke k njim recimo sedaj še 8. dan in še vedno ni urejeno.Pozdravljeni,
Zanima me, ali pri Telemachu mobilne storitve onemogočijo, ko poteče pogodbena vezava? Poleg tega me zanima, ali obvestijo stranke o poteku pogodbe. Hvala za odgovore
Mislil sem ko poteče pogodba da onemogočijo njihove mobilne storitveČemu bi mobilne storitve onemogočili dokler plačuješ račune?
nihče te ne bo opozoril. naročnina bo tekla naprej.Bom jih plačeval ampak ko ko mi poteče pogodbena veza z 4.5 2024 grem k drugemu operaterju
Bom jih plačeval ampak ko ko mi poteče pogodbena veza z 4.5 2024 grem k drugemu operaterju
Telemach kliče stranke pred iztekom vezave in jim “grozi”, da jim bo potekla POGODBA. S tem ustvarjajo vtis, da bodo uporabniki ostali brez storitev, ce ne podpisejo novega aneksa z vezavo. Potem jim recejo, da jim bodo poslali “novo pogodbo” na dom. Jim posljejo, uporabnik podpise in je vezan.Pozdravljeni,
Zanima me, ali pri Telemachu mobilne storitve onemogočijo, ko poteče pogodbena vezava? Poleg tega me zanima, ali obvestijo stranke o poteku pogodbe. Hvala za odgovore