Se je avtomobilska industrija v Nemciji zacela sesuvat ?

tomi

Guru
1. sep 2007
20.123
11.597
113
MB
Sluzbeno spadam pod nemce.

Mi smo veliki, mi smo pametni.. Tak bo, kot mi rečemo. Če konkurenca dela drugace, so ziher oni v zmoti.
Tudi ce smo drazji, ljudje ja komaj cakajo, da drazje placajo, ker to je le dojče brand.
Tudi če nimamo pojma, tebe lokalnega kmeta ne bomo poslušali.
In ko ze utripajo rdeče luči.. Eh na izi, bomo pa te luci izklopli. To jim do smrtne pojstle ne dopoves nic nadutim pezdetom.
sem tudi na mednarodnem podjetju s sedežem v nemčiji, pri nas pa priznajo da so v qrcu, največ se zgleduje po poljski v grupi.

ampak priznajo pa tudi da enostavno zakonodaja duši, da so lobiji pri njih abnormali, sploh ti eko woke ludisti imajo nenormalno podporo.

sicer pa grajate eu avto industrijo ... ok. samo zavedajte se da je draga večinsko zaradi okolja ne zarad zaslužkov.

ob tem pa seveda se je treba zavedat, da kitajskim proizvajalcem pač partija plača za vsak prodan avto naknadno, tak da oni lahko tud z nulo prodajajo. ne bo pa tega zalivanja v nedogled oz se zaključuje.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.697
15.314
113
kod Džej-Zija
Vokswagnov načrt: bencin in dizel za bogate, elektrika za množice | 24ur.com https://share.google/aQpshab6IXx3c3vCa
V bistvu pričakovano. Euro 7 (sicer zdaj malo “razredčen”) je tako zahteven, da so bolj ali manj vsi evropski proizvajalci napovedali, da bojo ukinili najmanjši segment ali dva. Enostavno je marža pri mestnih avtomobilčkih premajhna, da bi se splačalo razvijat mikro euro 7 motorje.

Kar napoveduje VW, je pa v bistvu edino logično in bi tako moralo biti že v osnovi. Ekonomika električarja ima daleč največ smisla pri mestnih avtomobilčkih, 2.5-tonske električne krave so pa bistveno bolj vprašljive. Če bi se tega koncepta držali že od začetka, zdajle VW ne bi bil v tako katastrofalnem položaju.