Ja. TakšnoA ima tvoj še enojno krtačo? L40s Pro Ultra ima že HyperStream Detangling DuoBrush.
Ja. TakšnoA ima tvoj še enojno krtačo? L40s Pro Ultra ima že HyperStream Detangling DuoBrush.
Ne vem, ali sta Xiaomi in Dreame res kakorkoli povezana, lahko pa z gotovostjo povem, da sta Dreame in Mova. Mova je dejansko podskupina Dreama.Xiomio in dreame so itak pobrateni, tako da tu nimas kaj falit
Neki novga zame...konec koncev je to tudi dober saj je Xiaomi kr cenjena firma...Dreame is a Chinese brand making headway in various product markets in the U.S. It was founded in 2015 and is a member of the Xiaomi Ecological Chain, which also has ties with Roborock. Though Xiaomi is one of Dreame's investors, Xioami is not considered to be the parent brand of Dreame.
Zdajle ravno gledam je podobna cena pri telekomu pri 2 letni vezavi (768€). Pa kot is napisal ima 3 letno garancijo kar je tudi plus.Ne vem, ali sta Xiaomi in Dreame res kakorkoli povezana, lahko pa z gotovostjo povem, da sta Dreame in Mova. Mova je dejansko podskupina Dreama.
Pred kratkim sem kupil Mova V50 Ultra Complete (ne pri naših “zlatarjih”, ampak v Avstriji) in moram reči, da sem zelo prijetno presenečen. Za zelo solidno ceno dobiš posodobljeno, malenkost novejšo različico Dreame X50 Ultra Complete, z višjim Pa sesanja (čeprav se to v praksi niti ne pozna toliko), vse ostalo pa je praktično enako. Učinkovitost me je res navdušila.
Plačal sem 700 € (z mojim dodatnim bonusom), redna cena pa je 749 €.
Trenutno lahko primerjam med:
– Roborock Curv 5A1 (pri starših)
– Dreame X50 Ultra Complete
– Mova V50 Ultra Complete
In iskreno, Dreame in Mova si delita prvo mesto. Sta pa tudi občutno bolj napredna od Roborocka.
Skratka – ko kupujete, se res splača pogledati tudi čez mejo.
Mimogrede, Mova ima trenutno 3 leta garancije.
Mova V50 je super sesalec, to lahko rečem ker delam primerjavo med Drame X50, Roborock Curv 5A1 in Movo V50....in je Mova dejansko primerljiva za dreame X50. Na telekomu je super cena, men vezava ni bila všeč zato sem šel kupit v ATZdajle ravno gledam je podobna cena pri telekomu pri 2 letni vezavi (768€). Pa kot is napisal ima 3 letno garancijo kar je tudi plus.
Sam imam Dreame x40 ultra in nimam kakih problemov samo pri nas ni več na voljo. Ostalo je trenutno brez kakih pametnih akcij (mogoče sem kaj spregledal). Dreame aqua10 ultra je sicer znižan na 900€ samo ne vem po testu je Mova V50 ultra boljša.
Sem ga pogledal na sejmu...boostan X50 z dodatnimi bombončki.Če koga zanima
Končno je tukaj! Predstavljamo Dreame X60 Ultra Complete.
• Ultra tanek dizajn 7,95 cm
• Proaktivno zaznavanje rahle umazanije
• Izboljšan AI OmniSight™ sistem
• PressureStream™ DuoBrush + 35.000 Pa sesalne moči
• DreameGlide™ termično čiščenje
• Premaguje ovire do 8,8 cm
https://bit.ly/x60-ultra-complete-SI![]()
Kakšna je razlika med DREAME L40 ULTRA AE in pa DREAME L40S PRO ULTRA, oziroma, ali se splača vzeti L40S PRO ULTRA, ki je dražji?
Hvala za link, sem ga nabavil prejšnji teden in sem zadovoljen z njim. Za pod 500 € je po mojem mnenju dober nakup.L40S Pro Ultra je objektivno boljši robot – predvsem zaradi DuoBrush sistema, boljšega čiščenja robov, boljše navigacije in premagovanja ovir.
Če ti je pomembna najvišja kakovost čiščenja, se doplačilo splača.
Če želiš najboljše razmerje cena/zmogljivost, je L40 Ultra AE odlična izbira.
Tole je super cena zanj..