Odvisno spet. S 3 otroki verjemi, da mi ji za sesati vsakodnevno niti za pomivanje tal, ki so rabile le to vsaj na 3 dni. Pa nimamo pujsov. Pac 3 otroci, 5 ljudi.
Kako delo pa mam z robotom, napram sesanju in pranju tal? Ponoci, ko spimo, gre sesat in prat. Nato, ko so otroci v soli/vrtcu, gre se v sobe.
Odlijem umazano vodo iz baze, dolijem svezo. Enkrat na dva dni. 1 minuta. Ce se zadere, da je potrebno pocistit kake senzorje ali kamero, pobrisem s krpo. 15 sekund.
Zgoraj berem, da mocite krpe za robote? Kaj je to za robotov? Moj namoci krpo sam, napolni si tank sam, dopolni si sam, krpo opere sam in posusi sam. Preverjetno krpa ne smrdi. Dejansko pomije tako dobro, da zdaj gremo s parnim enkrat tedensko in je to to. Nogavice so ciste.
Meni na pamet ne pride, da bi vse to delal rocno. Smo bili en cas brez robota, ker je prejsnjemu baterija sla rakom zvizgat, pa 8 let star je bil ali koliko. Muka.
Pomivanje z viledo? Da, smo delali. Hisa je dvonadstropna. Prej je treba posesat. Pa vodo je treba vmes menjat. Veckrat. Drugace pomivas z umazano. Pa treba je it po stvar, nalit vodo, detergent, izlit vodo, pospravit, umit posodo. Ni zdaj to zadeva primi, malo pomahaj in pospravi.
In ni isto, ce mas 200m2 ali pa 30m2.