Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
Malce si se zatipkal
Toshiba Daiseikai je pravilno.
Nič se nisem zatipkal! Bo kar držalo napisano.
kje pa je ta 'tvoj' konec?
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
Malce si se zatipkal
Toshiba Daiseikai je pravilno.
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Če ne verjameš lahko preveriš pri meni doma! Je zraven klime priklopljen še merilnik porabe in lahko vsak trenutek pogledaš koliko je odjemna moč, povprečje, max, min., skupna poraba za x dni... no in za nejeverne lahko z veselem pokažem podatke.
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Brez težav pa mi 2,5 kw naprava (ja pri gretju ima večjo moč) segreva stanovanje v velikosti 68m2 in to za par evrov na mesec. tudi pri -10!
Kot pravim, pridi in se prepričaj...
Citat:
Uporabnik gs1422 pravi:
....2.5KW! Saj počasi boste priznali vsi po vrsti.
Citat:
Uporabnik gs1422 pravi:
Kam lahko pridem pogledat?Citat:
Uporabnik igi pravi:
Če ne verjameš lahko preveriš pri meni doma! Je zraven klime priklopljen še merilnik porabe in lahko vsak trenutek pogledaš koliko je odjemna moč, povprečje, max, min., skupna poraba za x dni... no in za nejeverne lahko z veselem pokažem podatke.
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Brez težav pa mi 2,5 kw naprava (ja pri gretju ima večjo moč) segreva stanovanje v velikosti 68m2 in to za par evrov na mesec. tudi pri -10!
Kot pravim, pridi in se prepričaj...
2.5KW! Saj počasi boste priznali vsi po vrsti.
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
S takšno pečjo na olje, ko je na prvi slikci, midva s partnerjem ogrevava delavnico, ne vsak dan, pač po potrebi.
Zaenkrat sva zadovoljna z njo.
Če bova do prihodnjega leta zbrala dovolj €, bi si rada omislila klimo, ki poleti hladi, pozimi pa greje , ampak samo bivalni del.
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Res je ukvarjam se z montažo klim ...
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Ce pa vseeno zelis imeti termostat,ti pa svetujem da na radiatorju nastavis na stevilko 5. ali 6. , potem pa gres kupit tak vtič ki se vklopi / izklopi na podlagi določene temapreture.
Torej,radiator vklopis v ta vmesnik, ta vmesnik gre pa v stensko vtičnico , in lepo bos tam nastavil da je min. temp. 20°C , max pa 24°C , in tako se bo zadeva izklapljala in vklapljala.