Novo pri Telekom Slovenije III.

20. sep 2007
8.994
286
83
Predvsem iskanje je dobro narejeno. hočeš recimo spužija in ko ga iščeš ti ga išče po vseh kanalih, hkrati po youtubu.
Ali pri tem takoj pokaže vse možnosti ogleda za nazaj? TV nikoli ne gledam za sproti zaradi reklam in tistih par oddaj, ki si jih tedensko ogledam, gledam denimo kako serijo nadaljevanje za nadaljevanjem.
 
9. sep 2007
2.296
17
38
Sicer na starem boxu stevilcnice ne uporabljam... Zgolj navigacijski gumb, kanal gor/dol ter glasno gor/dol ter rumeni gumb za preskok...
Sam uporabljam "scenarij 2" za daljinca ali kako se že reče v nastavitvah, in so tipke za previjanje potem za program gor/dol, pa na favorites sem si dal tiste kanale, ki jih gledam, tako da številk ne pogrešam.
 
4. sep 2007
1.057
55
48
Evo jaz ga imam in za enkrat všečno. Iščem še način, da bom lahko s pilotom on Nea izklopil in vklopil še TV pa bo zmaga. Pa app na telefonu mi za enkrat še ne deluje z Neom, ampak to mi ni nek problem...
 
4. sep 2007
1.057
55
48
To belo svetlobo si lahko nastaviš kako naj bo močna. Mene za enkrat ne moti, itak nimam rad čiste teme ko gledam TV. Ni druge lučke kot na sprednji strani, tak da tista modra je po moje samo na reklami.
 
Všečki: AvtoFun

zino

Fizikalc
3. sep 2007
2.658
76
48
v nastavitvah vklopiš tisti CEC in nato še na TV narediš enako in dela. Na nekem forumu sem izbrskal kako se to naredi v Sony tv, ker ima vsak drugače.
 
29. dec 2007
13.691
296
83
Evo zmontiral NEO, zaenkrat hiter brez napak, treba se bo malo navaditi. Edino nikjer nisem zasledil opisa kaj pomeni kateri način daljinca. Pa zanima me kaj imate nastavljeno pod: Privzeta video kakovost? UHD? Glede na to da je TV UHD? Ter predvsem kaj pod Nastavitev zaslona? Privzeto mi je dalo 2160p@50?
 
29. dec 2007
13.691
296
83
Ok ker imam doma oba box tako starega kot tega Neo sem malo preklapljal na istem TVju in ugotovil sledeče:

Hitrost preklapljanja kanalov je na starem box malenkost hitrejša in bolj smooth.

Iz programske sheme na NEO Boxu so izginili HBO On Demand ter HBO Go (ok itak imam že od prej HBO preko aplikacije).

Kar se tiče kvalitete slike je zgolj mit da je slika na NEO-tu lepša. Težko bi rekel da ima kateri boljšo kaj šele bistveno boljšo.

Kar se tiče famoznega glasovnega iskanja jim ne gre najbolje, kljub temu da je hkrati potekala nogometna tekma Celje - Maribor ni variante da mi bi prek tega ukaza našlo in ponudilo tekmo. Ponujalo mi je neke stare posnetke rokometa Celje Maribor itd... Skratka bogo. Dam not ukaz DNEVNIK in mi prvo načeme SAT3, ZDF, ARD itd... šele kasneje se začnejo naše informativne oddaje. Hallooo? Nisem jebeni Nemec, uredite bebci neke prioritete v kolikor se že to ne da nastaviti. Drugače pa nekaj pozitivnih prebliskov tega iskanja, pred dnevi je bila oddaja Intervju z Jožetom Hribernikom, sem rekel "Hribernik" in je takoj našlo.

Moti me da za razliko od starega reciverja ne moreš nastaviti formata slike npr. 16:9.

Kar se tiče previjanja vsebin naprej ne vidim nekega hudega napredka. Edino odlična razlika je ta, da ko me med vsebino ki poteka v živo pritisne scat da lahko pause stisnem in potem nadaljujem, kar prej ni šlo.
 

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
607
0
18
Dolenjska
Mene pa moti, da ne moreš zaklenit programov za odrasle (sex). Nastaviš lahko samo otroško zaščito, vendar potem ne moreš gledat tudi kakšnega akcijskega filma, kjer se malo več streljanja.