Medijski predvajalnik, oziroma...?

shift

Guru
20. jul 2007
10.233
2.800
113
za šankom
sem prebral od poldeta tale sestavek, najbrž potem EON tudi deluje:
"Za neo lite rabiš certificirano napravo z androidTV ali googleTV sistemom. Če ne maraš dajat veliko denarja vzameš strong leap S3 za 39 eur na amazonu.de (za free pošiljanje mora biti v košarici nad 59 eur) po drugi strani pa za 60 eur spet dobiš precej močnejšo zadevo strong leap s3 pro."
S3 pro imam jaz sedaj nekje 2 meseca, kodi dela brez problema, odziven brez zatikanja, posodablja se, za razliko od aliexpress škatle kjer je vedno nekaj stekalo

• Všeč mi je
Reactions: Hondi

Hondi

Guru
18. avg 2007
3.701
541
113
telemach je na koaksialcu
sem pa aktiviral EON in mi dela na mobilnem telefonu, zakaj potem ne bi delovalo na predvajalniku androidnem?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.680
1.046
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
TV aplikacijo imaš samo 1. na Telemachu. Dodatne se tudi ne da dokupit. Kako lahko aktiviraš drugo TV aplikacijo? In ti potem v Pametni TV EON prikazuje 1/1 aplikacije, aktivirani imaš pa 2?

Jaz imam 2 aplikaciji, preverjeno in obe aktivni (2/2). Zna bit, da je to odvisno od paketa. Jaz imam EON Premium. V bistuv sem za to, da imam 2 na voljo zvedel na Alterju, prej sem bil prepričan, da imam samo 1 in nisem niti gledal. :bonk:

Screenshot_2.jpg

Yagi

Fizikalc
24. jan 2008
741
30
28
Jaz imam 2 aplikaciji, preverjeno in obe aktivni (2/2). Zna bit, da je to odvisno od paketa. Jaz imam EON Premium. V bistuv sem za to, da imam 2 na voljo zvedel na Alterju, prej sem bil prepričan, da imam samo 1 in nisem niti gledal. :bonk:

Poglej priponko 102134
Zanimivo. Tudi sam imam Premium paket in imam samo 1 TV aplikacijo. Koliko imas pa TV box-ov?

Verjetno bo res tako, kot je Daniel omenil. Ker imam 2 TV box-a, imam na razpolago samo 1 aplikacijo za TV.