TV app skoraj zagotovo dela. Ampak imaš samo 1.Ne. To sprašujem informativno, ker se mi zdi zanimiva zadeva. Jaz imam xiaomi box, je pa tale cenejši in še številčnico ima na pilotu. Zanima me samo če dela EON.
TV app skoraj zagotovo dela. Ampak imaš samo 1.Ne. To sprašujem informativno, ker se mi zdi zanimiva zadeva. Jaz imam xiaomi box, je pa tale cenejši in še številčnico ima na pilotu. Zanima me samo če dela EON.
S3 pro imam jaz sedaj nekje 2 meseca, kodi dela brez problema, odziven brez zatikanja, posodablja se, za razliko od aliexpress škatle kjer je vedno nekaj stekalosem prebral od poldeta tale sestavek, najbrž potem EON tudi deluje:
"Za neo lite rabiš certificirano napravo z androidTV ali googleTV sistemom. Če ne maraš dajat veliko denarja vzameš strong leap S3 za 39 eur na amazonu.de (za free pošiljanje mora biti v košarici nad 59 eur) po drugi strani pa za 60 eur spet dobiš precej močnejšo zadevo strong leap s3 pro."
TV aplikacijo imaš samo 1. na Telemachu. Dodatne se tudi ne da dokupit. Kako lahko aktiviraš drugo TV aplikacijo? In ti potem v Pametni TV EON prikazuje 1/1 aplikacije, aktivirani imaš pa 2?2, če imaš svoj predvajalnik. Potrjeno.
TV aplikacijo imaš samo 1. na Telemachu. Dodatne se tudi ne da dokupit. Kako lahko aktiviraš drugo TV aplikacijo? In ti potem v Pametni TV EON prikazuje 1/1 aplikacije, aktivirani imaš pa 2?

App za Mobilni telefon ali pa Android Box ni ista. Na telefonu ti lavfa Android os, na Boxu pa Android TV os.telemach je na koaksialcu
sem pa aktiviral EON in mi dela na mobilnem telefonu, zakaj potem ne bi delovalo na predvajalniku androidnem?
Verjetno imaš 1 fizični box. Kdor ima na premium 2 boxa ima samo eno licenco.Jaz imam 2 aplikaciji, preverjeno in obe aktivni (2/2). Zna bit, da je to odvisno od paketa. Jaz imam EON Premium. V bistuv sem za to, da imam 2 na voljo zvedel na Alterju, prej sem bil prepričan, da imam samo 1 in nisem niti gledal.
Poglej priponko 102134
Zanimivo. Tudi sam imam Premium paket in imam samo 1 TV aplikacijo. Koliko imas pa TV box-ov?Jaz imam 2 aplikaciji, preverjeno in obe aktivni (2/2). Zna bit, da je to odvisno od paketa. Jaz imam EON Premium. V bistuv sem za to, da imam 2 na voljo zvedel na Alterju, prej sem bil prepričan, da imam samo 1 in nisem niti gledal.
Poglej priponko 102134
Verjetno imaš 1 fizični box. Kdor ima na premium 2 boxa ima samo eno licenco.
Še enkrat. Če imaš samo svoje predvajalnike in ne njihovega boxa, ti pripadajo 2 TV aplikaciji. Kako ti naj še drugače povem.TV aplikacijo imaš samo 1. na Telemachu. Dodatne se tudi ne da dokupit. Kako lahko aktiviraš drugo TV aplikacijo? In ti potem v Pametni TV EON prikazuje 1/1 aplikacije, aktivirani imaš pa 2?
Da, da, vse razumljivo… smo potem dognali zadevo.Še enkrat. Če imaš samo svoje predvajalnike in ne njihovega boxa, ti pripadajo 2 TV aplikaciji. Kako ti naj še drugače povem.