se strinjam. Izguba časa.Klim se ne vzdrzuje
se strinjam. Izguba časa.Klim se ne vzdrzuje
Ti ko si dzek ne menjas olja pri avtu, ampak ga zamenjas za novega..To ni vzdrzevanje, to je ciscenje
edino xantie /posebej tiste, ki gredo 300kmh, se ne dobijo vec, kako pa to resis..No vidiš, jaz pa mam plebejsko - Gree...Menda Top klima Made in japan Daikin ururu sarara.......še prezračuje rahlo....
Res pa zna pa bit malčk dražja, kot ostale plebejske škatle.
Poglej Jaba, omenjajo kako klime višjega razreda to in ono, med drugim tudi porabo. Jaz sem od svoje meritve objavil. Sicer nisem omenjal, da je hiša je izolirana, pa to zdaj napišem. In sedaj bi omembe boljšosti neke top klime primerjal z mojo.Noben ne vem... Ce bi se to dalo doreci, bi bilo pol manj palamudenja na to temo, kot jo je sedaj. Kar se porabe tice, jaz rečem cez prst komaj kaj do nic. Kdo drug aeveda verjame pamfletom ze tako 20% manj, ootem oa se 20% na to manj, ker AI algortem delovanja vodi in se prilagaja, ko da je sam zate narejena...
Koliko kvadratov pa hladi/greje? Meni se to zdijo zelo visoke številke.Razliko v porabi bi lahko meril samo v laboratorijskih pogojih. Vse drugo je brez veze. Razlika v izgubah objektov so tako razlicne da...
Meni 2.5kw micka ob hudi vrocini ali mrazu porabi do pol kw/dan/m2. (Preko 10kwh/dan). Sodec po dnevni porabi preko mojelektro.
Recimo ja, 2 piva mesečno, pa ne v dragem lokalu.To je kolk, 8e na mesec?
Poglej Jaba, omenjajo kako klime višjega razreda to in ono, med drugim tudi porabo. Jaz sem od svoje meritve objavil.