Tista zajla je namenjena da ti zategne zavoro in se vtrga.Nisem lastnik ali udelezenec. Iz prve roke in pogovora med.
Bolj me zanima zakaj zajla ni zdrzala. Fabrisko poddimenzionirana?
Tista zajla je namenjena da ti zategne zavoro in se vtrga.Nisem lastnik ali udelezenec. Iz prve roke in pogovora med.
Bolj me zanima zakaj zajla ni zdrzala. Fabrisko poddimenzionirana?
Povprasam lastnika ob priliki. Je frisni voznik prikole pa takoj direndaj.Jo je odtrgalo ali snelo? Imas kako sliko
Ta zajla je tam da jo v takem primeru zategne in potegne ročno da se prikola ustavi.....seveda pri tem še utrga zajlo potem in ušes na ročni...Majstri za kamp prikole. Vprasanje. Kako je mozno da odtrga varnostno zajlo pri kljuki pri majhni hitrosti in lahki prikoli dolzine pod 5m. Nova prikola. Se snela z kugle med voznjo. Hitrost ene 40km/h max.
Povprasal kako je blo. Zajla se mu je snela in ne pretrgala. Sicer prikola zabremzala ampak zavijugala v nepravo smer. Pri popravilu naj bi haukle ki drzijo zajlo dosti bolj zavili kot je bila fabrisko.Povprasam lastnika ob priliki. Je frisni voznik prikole pa takoj direndaj.
www.ac-glavan.si
S čim misliš to it?Je kdo že bil po Dolomitih? Konec avgusta načrtujem pot tja, pa me zanima kakšna konkretna izkušnja. Pot, prenočišča, ogledi, kakšne vožnje z gondolo, v glavnem vse me zanima. Štart v Mengšu, potem imam 6-7 dni, da pridem do Milana. Nekako načrtujem takole:
Slovenija → Trbiž → Tolmezzo → Pieve di Cadore → Cortina
Cortina → Passo Falzarego → Arabba → Passo Pordoi → Canazei → Passo Sella → Val Gardena → Bolzano
Bolzano → Trento → Riva del Garda
Riva del Garda – prost dan + ladjica
Riva → Salò → Gardone Riviera → Desenzano → Sirmione
Sirmione → Brescia → Bergamo
Bergamo → Milano
Mnenja, nasveti.....
Avtodom Adria 660sl, 7,5m.S čim misliš to it?
Saj to je umetna inteligenca. Rabim še naravno inteligenco.Umetni inteligenci daj. Pol bodo pa tule stari mački požegnali...
Bezlanja? Meni se zdi prav lagano... Prvi dan do Cortine, drugi dan preko glavnih prelazov Pordoi in Sella, tu nekje bi tudi prespala in šla na oglede z gondolo, potem četrti dan pa že dol proti Gardskem jezeru. Kakšen dan potem ob jezeru in počasi proti Milanu na koncert Davida Guette. Nisem napisal domov, kje si to videl?Dosti bezlanja za avtodom. Računaj, da za vsak prelaz rabiš bistveno več časa kot si predstavljaš.
Jaz bi začel na 3 Zinnen, pa čez Cortino in prelaz Falzarego v Alta Badio, ker v Arrabo dol je en tečen odsek, če se prav spomnim ni za AD, pol pa počasi v Val Gardeno, pa Bolzano in Garda pa domov. Še to je preveč za en teden.
PS: gondole so relativno drage.
Od naštetih prelazov na nobenem ni neke panike, sem bil letos julija, dovolj široko in večinoma nov asfalt. Verjetno pa bo sedaj večja gužva. Na seznamu je za moj okus preveč krajev v katere ne bi hotel avgusta. Namesto milana raje kakšen dan več v bergamu, namesto garde raje iseo ali como. Pza- jev je dovolj, če rabiš konkretno za jug garde ali ostala jezera lahko pogledam, kje točno sem bil, na severu garde (riva, nago-torbole) je bilo avgusta vedno vse polno in letos za prvomajske tudi.Je kdo že bil po Dolomitih? Konec avgusta načrtujem pot tja, pa me zanima kakšna konkretna izkušnja. Pot, prenočišča, ogledi, kakšne vožnje z gondolo, v glavnem vse me zanima. Štart v Mengšu, potem imam 6-7 dni, da pridem do Milana. Nekako načrtujem takole:
Slovenija → Trbiž → Tolmezzo → Pieve di Cadore → Cortina
Cortina → Passo Falzarego → Arabba → Passo Pordoi → Canazei → Passo Sella → Val Gardena → Bolzano
Bolzano → Trento → Riva del Garda
Riva del Garda – prost dan + ladjica
Riva → Salò → Gardone Riviera → Desenzano → Sirmione
Sirmione → Brescia → Bergamo
Bergamo → Milano
Mnenja, nasveti.....