Sam stran od Dusetija. Grozne poprodajne storitve.Husqvarna 435x awd nera
Letos je 5k
![]()
Husqvarna Automower 435X AWD NERA – robotska kosilnica s štirikolesnim pogonom
Husqvarna Automower 435X AWD NERA – vrhunska robotska kosilnica z izjemnim AWD pogonom in možnostjo košnje z žico ali satelitsko navigacijo EPOS Husqvarna Automower 435X AWD NERA je ena najnaprednejših robotskih kosilnic na svetu, zasnovana za uporabnike, ki pričakujejo absolutno zmogljivost...zak-ljubljana.si
Duseti jo ima za 3.2k ? Ali je to ne nera model ?
![]()
Robotska kosilnica Husqvarna Automower 435X AWD - DO ODPRODAJE
Robotska kosilnica za strmine Husqvarna 435X AWD je najnovešji doprinos k seriji 400X. Omogoča košnjo na najzahtevnejših vrtovih do naklonov 70%, kar je revolucij ...www.duseti.si
Pa so ti druge znamke (ki jih vidis npr. v Merkurju na kupu) kaj boljse ?Ker sem strojnik imam to sreco, da dokaj hitro vidim, kako stvari “stojijo”![]()
eu.lymow.com
Saj tole, na pogled je vse en "krš" zato sem v tistem rangu vzel najcenejšo torej Dreame, katero sem ravnokar vrnil.Pa so ti druge znamke (ki jih vidis npr. v Merkurju na kupu) kaj boljse ?
Men so vse en plastik fantastik - vsako se bojim zagrabit in nest 20m stran. Se redno bojim da bom kaj polomil ze med nosnjo kaj sele ko jo postavim na tla![]()
Zgleda da ima RTK anteno. Nujno za 2cm pozicioniranje. Sam da ni RTK antena se 2k€Gledam sedaj tale lymov in je videti kar precej ok zadeva sploh v primerjavi z lubami in ostalimi na kolesi.
Kako je z navigacijo deluje samostojno brez kakšnih anten out of the box ali je treba žico napenjati?
![]()
Lymow One Plus Robotic Lawn Mower
eu.lymow.com
www.kudan.io
so slike, kaj vse je zraven.What's in the box
Kako si pa lahko vrnil dreame? Direktno pri njih? Niso komplicirali ker je ze uporabljena?Saj tole, na pogled je vse en "krš" zato sem v tistem rangu vzel najcenejšo torej Dreame, katero sem ravnokar vrnil.
Lymov pa je videti za isti denar precej boljša zadeva, bom mogoče naročil.
Enostavno poslal mail, da odstopam od pogodbe in izpolnil obrazec ter nesel na pošto. Odgovora preko maila od njih ni bilo še nič.Kako si pa lahko vrnil dreame? Direktno pri njih? Niso komplicirali ker je ze uporabljena?
Sem videl sedaj ja, je vse zraven.Rtk ima +VSLAM kjer zmanjka signala
, potrebuješ elektriko do rtk ter do polnilne postaje.
![]()
Understanding how V-SLAM (Visual SLAM) works | Kudan global
Today we are learning SLAM from a 2m perspective. SLAM can take on many forms and approaches, but for our purpose, let’s start with feature-based visual SLAM.www.kudan.io
Mowing Area Without RTK
100 - 150 m²
Mowing Time Without RTK
Up to 10 Minutes
Pod
so slike, kaj vse je zraven.
Narejena je zelo podobno kot dreame, tako da dvomim da je kaksna velika razlika med njima razen, da ima luba boljsa rezila (6 na kolut vs dreame 3 na kolut).Kaj tocno je narobe z lubo? Tako strojnik strojniku?