Idiotizmi 4. Janševe vlade

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.681
847
113
tu in tam
Zgleda, da imamo pri nas res previsoke socialke, če si uradno "socialkar" lahko privošči take plakate..
1791400118942.png

TuTuRuTu

Fizikalc
14. avg 2007
199
105
43
Ljubljana
Tudi če gre gobe nabirat se vozi s helikopterjem:
"Nekdanji minister in poslanec, danes pa predsednik koordinacijskega odbora za državne proslave in prireditve Jelko Kacin se je pred dnevi hudo poškodoval med nabiranjem gob. Na strmem terenu je padel in si zlomil kolk, s helikopterjem so ga prepeljali v jeseniško bolnišnico."
Uživajte dokler lahko, potem ne boste mogli več.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Piton

Guru
11. apr 2022
2.169
86
113
Tudi če gre gobe nabirat se vozi s helikopterjem:
"Nekdanji minister in poslanec, danes pa predsednik koordinacijskega odbora za državne proslave in prireditve Jelko Kacin se je pred dnevi hudo poškodoval med nabiranjem gob. Na strmem terenu je padel in si zlomil kolk, s helikopterjem so ga prepeljali v jeseniško bolnišnico."
se je šu mal hecat?

• Všeč mi je
Stevo kopira lastnega šefa s temi objavami telefonskih številk...to je najbrž čisti navdih, nikakor ne naređenje.
glej lahk ga kopira, sam si nism mislu da je pernati taka pi****a, pussy ko so objavli njegovo cifro in je dobu njemu par nevšečnih sporočil....sploh glede na to kako je da je bil in je še vedno priljubljen, ter kako da je oh in sploh....

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba

mistique

Guru
16. jun 2009
17.399
4.318
113
sam si nism mislu da je pernati taka pi****a, pussy
Svetovljanski pogledi, ni kaj...:valjamse: Po tvoje bi moral povabiti pod uro, tako kot bi ti...:evil:
Pi*da pa je po tvoji analogiji vsak, ki številke nima objavljene v telefonskem imeniku...ali podpisu na Alterju :valjamse: Objavljanje telefonskih je dost pede*sko igračkanje za predsednika DZ.

Kako obupan je že bil Janez, da je paktiral s takimi klošarji...To gre v anal slovenske narodne zgodovine...:valjamse: Pa sem bil že nekje na 3%, da dam Janezu še eno šanso...k gre rad v hribe.

Sem bil pa danes na kufetu z enim zanimivim modelom. Se je potem izkazalo, da je bivši od Tine...kok je svet majhen.

• Haha