Idiotizmi 4. Janševe vlade

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.668
836
113
tu in tam
Ne bi vedel, če me že ravno sprašuješ..ne rabim.:cool:
Pa tudi, če je, kaj Prodanovič hoče s tem zapisom?
Drgač pa tole je vsa vsebina
1791356654498.png

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.316
9.441
113
Konstruktivnega predloga je rekel- ker smo jih od tebe in podobnih tičev tako deležni..razen, da nas stalno opominjate, da domoglupci niste med najbolj brihtnimi in pismenimi, to pa..
Saj vem da je bolj težko pri tebi.. Ampak vsaj jaz sem te opozarjal z čisto konretnimi številkami pri tvojih AI glupostih z Janšo in (pre)dragimi gorivi. Tako sem čisto konstruktivno napisal številke o t.i. razvojni socialni kapici. Ti mi nisi podkrepil kontra argument drugače, kot z sliko šampona. Čakaj zdaj, a ti se sploh zavedaš kaj pišeš?

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.804
9.883
113
Tisti, ki ste proti interventnem zakonu zaradi davkov, dajte pogledat, kaj pripravljajo za eno davčno reformo, ce ta zakon pade. Takrat gre pa tudi dohodnina dol, ne samo prispevki. Zdaj gre dohodnina in s tem tudi denar za socialne transferje gor. Pa tisto ne bo moglo iti na referendum.

• Všeč mi je
Reactions: erikson

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.316
9.441
113
Pa ti resno misliš, da je za to kriv Golob? Poanta je v dobički, dobički. Resne firme imajo še vedno vodstvo v Sloveniji.
Med drugim je kriva previsoka obdavčenost dohodka. Tukaj nimama kaj reči. Kdo je kriv? Ha, kaj misliš? Da vsak želi od svojega dohodka izvleči največ, je mislim da normalno v današnjem svetu, razen če nisi v vrstah kakšne Hari Krišne ali kaki podobni sekti. A tebi denar smrdi?

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.668
836
113
tu in tam
Med drugim je kriva previsoka obdavčenost dohodka. Tukaj nimama kaj reči. Kdo je kriv? Ha, kaj misliš? Da vsak želi od svojega dohodka izvleči največ, je mislim da normalno v današnjem svetu, razen če nisi v vrstah kakšne Hari Krišne ali kaki podobni sekti. A tebi denar smrdi?
Očitno si ti zadnjih pedeset let prespal, vključno z osamosvojitvijo Slovenije, da take ugotovitve prinašaš na dan.. :valjamse:

• Wow
Reactions: MrDaco

zakon

Guru
16. maj 2008
10.199
1.490
113
toti Maribor
Evo kaj je glavni problem v naši državi :valjamse: Tokrat se valjam od smeha, ker večjih bedakov še nisem videl.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.316
9.441
113
Da bomo lahko imeli veselice po šolskih (občinskih) telovadnicah. :D

Edit... se strinjam, ukvarjajo se z neumnostmi namesto z resnimi problemi.