Idiotizmi 4. Janševe vlade

ferdo

Guru
3. sep 2007
12.193
4.424
113
Ljubljana
hmpg.net
Kako je Janševo sodelovanje z Izraelom razlog za ustavno obtožbo, al kaj že?
In zakaj je včeraj Asta kokodakala, da je povezovanje z Izraelom v nasprotju z interesi (naših) državljanov?

Jaz sem pa vedno mislil, da je razvijanje sodelovanja, poslovnih odnosov,... vedno v interesu lastnih državljanov. Tudi embargo Rusije deluje proti interesom slovencev, če smo že pri tem.
In tako kot pri embargu Rusije, se vprašam, komu koristi embargo Izraela, ker meni prav gotovo ne.
Glede na tole : https://www.jpost.com/israel-news/article-907628 (izraelski vir), očitno tudi kdo drug misli, da trenutna vlada Izraels, s katero tako močno sodeluje IJ, ne dela v interesu Izraela. Tako da morda ni problem cel Izrael, temveč samo trenutna politika?

PS. tisti drug, ki misli tako, je slučajno v vrhu Black Cuba in bivši šef Izraelske NSC, torej zagotovo ne kdorkoli ali nek poklicni oportunist :)

jello

Guru
22. sep 2008
11.735
4.892
113
Golob je vedno poskrbel, da po njegovih monologih ni bilo novinarskih vprašanj.

In s tem nisi imel problema zdaj ga pa imaš...aja ne...Ciglerjeva tiskovka je bila popolnoma nepotrebna, saj na preprosto vprašanje ni znal odgovoriti :valjamse: Vprašanje o po mnenju SDS nepomembni izjavi EU, ki je tako nepomembna, da jo moraš z vetom blokirati :valjamse: Klovni, ampak Pennywise dancing clowns...

Predstavljaj si konferenco ravnateljev izpred dveh tednov. Rončevič je prebral nekaj splošnih floskul in spi.zdil (na hitro oditi), za vprašanja in pojasnila pa je bila potem na voljo jogurtna mojca.

• Všeč mi je
Reactions: mistique

tomi

Guru
1. sep 2007
20.241
11.669
113
MB
In zakaj je včeraj Asta kokodakala, da je povezovanje z Izraelom v nasprotju z interesi (naših) državljanov?

Jaz sem pa vedno mislil, da je razvijanje sodelovanja, poslovnih odnosov,... vedno v interesu lastnih državljanov. Tudi embargo Rusije deluje proti interesom slovencev, če smo že pri tem.
In tako kot pri embargu Rusije, se vprašam, komu koristi embargo Izraela, ker meni prav gotovo ne.
razlog je: levičarji se ne strinjajo in so užaljeni, to je v bistvu hujše kot karkoli resničnega.

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.400
723
113
tu in tam

IMG_20260910_145828.jpg

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in jonny77

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.450
7.340
113
Varnostni organi bodo iskali razloge za odvzem državljanstva naturaliziranim ruskim državljanom
Preverili bodo vse ruske državljane, ki so bili izredno naturalizirani po letu 2015
Ivan nikoli ne razočara s svojo genialnostjo.
/S

Prejšnja vlada je zgolj sledila evropski kolektivni norosti, ta se trudi postaviti na čelo.

Še bolj problematična je sama formulacija, da bodo razloge za odvzem državljanstva šele iskali. V pravni državi najprej obstaja konkretna kršitev in se nato presoja, ali so izpolnjeni zakonski pogoji. Ne izbereš skupine ljudi in potem iščeš, kaj bi jim lahko očital.
Mogoče bi morala vlada ustavo tudi kdaj prebrati in razumeti, če jo že hoče deliti med osnovnošolce.

Če obstajajo konkretni zakonski razlogi, naj jih država predstavi in vsak primer presoja individualno. Če jih ni, pa je takšno politično iskanje razlogov zelo nevaren precedens.

PS:
Lahko bi preveril tudi Američane in Izraelce.
Ali se boljše, vse.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.820
6.972
113
Je pa po drugi strani res, da razlogov za dodelitev državljanstva poprej očitno sploh niso iskali in je šlo vse skupaj po prijateljski liniji, če si naš, evo ti državljanstvo. Kako ironično, da zna to z leti postati problem.

Saj vemo, da ste egoisti, ki skrbite zgolj za svoje koristi. Tako, da nam ne rabite držati litanij. V mojem interesu že ni, da se pečamo s genocidneži.
čuj a toyota ki jo voziš in izhaja iz Japonske te nič ne moti? Japonci so v prejšnjem stoletju fino pucali in maltretirali Korejce, Kitajce, pa še koga zravn danes se pa ti, đoni in podobni vozite s toyotami naokrog? Te nič ne zaboli srček?

Sicer pa tud tvoje toyote pa neprofitnega stanovanja ne bi bilo če ne bi država poslovala z drugimi državami in sklepala posle, ter tako ustvarjala nek prihodek. Upam da se tega zavedaš. časi zaprtega tržišča, pa neuvrščenih so mimo

erikson

Guru
25. avg 2007
26.336
9.501
113
Prvih 100 dni vlade, ki dela za vse, ne le za peščico, kot Golobova. Janša je povedal, da se je delalo intenzivno, 16 ur na dan v povprečju.