E Gatte, lepo ti je to foter povedal. Sedaj to vemo vsi! Poslušaj njegove nasvete, pa ti bo lepo. Vanish je v akciji pri tvojem najljubšem trgovcu!Poglej priponko 108330
Zate velja tudi za alter forum.
E Gatte, lepo ti je to foter povedal. Sedaj to vemo vsi! Poslušaj njegove nasvete, pa ti bo lepo. Vanish je v akciji pri tvojem najljubšem trgovcu!Poglej priponko 108330
Zate velja tudi za alter forum.
In potem svizec zavije čokolado v folijo....vojska pomagat, s čimnonsense. Kriza se je rešila, ko je vojska začela pomagat. Petrol nima ljudi, ki na plači doma čakajo če bo mogoče potrebno vozit...saj panje znano kdaj je nastal naval na bencinske in kam vse so ljudje tocili...

K nam na črpalko so dejansko pripeljali parkrat z vojaško cisterno. Tudi če je pri vas svizec zavil čokolado v folijo.In potem svizec zavije čokolado v folijo....vojska pomagat, s čim
PS: A včeraj je tud vojska pomagala?
Ni zmanjkalo brez pomoči vojske, to je poanta, sanje najinega soforumaša so pač svizec ki zavije čokolado v folijo. Petrol se je lepo delal norca iz nas in to ne prvič. Ne rabiš dost zabremzat, da se začnejo domine podirat. Kot sem pa že rekel, se pa da razpravljat o motivih za tako početje, ki ni nujno da so bili rušenje vlade.To drži, že v osnovi je cisterna veliko manjša. Ampak ne moreš pa reči, da vojska ni pomagala.
A je včeraj zmanjkalo, da bi vojska pomagala?
Je, in?A ni Logo večji prevoznik za Petrol?![]()
Očitno so prioritetno polnili svoje črpalke.Zanimiv, da je na lokalni Logo pumpi dizla zmanjkal samo občasno za nekaj ur, pa so tvoji sodelavci navalil z IBCjkam ko nori, lokalni Petrol je bil pa cel teden suh ko poper in to ne sam eden, ampak vsi od Brežic do Ljubljane. Tako da ne, dragi soforumaš, jest v Smrkce še vedno ne verjamem. Pač na Petrolu ne tankam več, pa sem izključno več kot 25 let. Zdej mi pa reklame pošiljajo, pa mi spamajo mail, tko da očitno nisem edini.
PS: IBCjke se da brez težav uredit, za vsako pumpo ima uslužbenec znotraj knof, s katerim jo lepo zaklene pa je problem rešen.
A nisi ti nekajšen samozvani orto kristjan, ali si celo v kultu od Komana? Kako je to pri tebi, vsako nedeljo k spovedi, v ponedeljek pa jovo na novo širjenje nestrpnosti, sovraštva in lažnih novic? V živo si tudi tak gajsten, od strank zahtevaš rodovnik za 300 let nazaj, ali si tiho ko je denar v igri? Otroke vzgajaš v enako nestrpne človečke?Ti je lepo napisal. Čefur je čefur in ta čefur vas nebi motil če bi Golob bil sposoben in bi bil z njim. Moti vas, ker je še ena baraba bila uspešna in tega čefurja dala na to mesto.
In ja, 99 odstotkov vseh politikov vseh barv je za mene nič vredno, ker delajo za sebe ne pa za ljudi. Vaši so poleg tega še butli
V živo ni tok gajsten, od strank ne zahteva rodovnika otroke pa vzgaja po svojih najboljših močeh. Sicer se še nisva spoznala, so mi pa tako povedali ljudje ki je delal za njih korektno in pošteno. Tko da je on bolj kuža ki laja in ne grizeA nisi ti nekajšen samozvani orto kristjan, ali si celo v kultu od Komana? Kako je to pri tebi, vsako nedeljo k spovedi, v ponedeljek pa jovo na novo širjenje nestrpnosti, sovraštva in lažnih novic? V živo si tudi tak gajsten, od strank zahtevaš rodovnik za 300 let nazaj, ali si tiho ko je denar v igri? Otroke vzgajaš v enako nestrpne človečke?
Glej supermen, kot sem napisal, ti to "levom rukom". Pri nas je majhna lokalna črpalka, zjutraj je pripeljala cisterna, popoldan je bila črpalka prazna, skladišča goriva pa so kje in koliko ur lahko šoferji nevarnih snovi vozijo vsak dan?Možno, ena, dve frekventni pumpi občasno, ne pa vse pumpe. Tako da ti kar verjemi pravljicam ki jih je nabijala uprava Petrola med tem ko so gorivo vozil v Italijo. Zate ne vem, vem pa da bi kolega B81 zagotovo verjel v druge pravljice, če bi Petrol zeznil njegovega idola, meni osebno bi šle rumene prevleke enako na jetra. Enostavno po stari ceni niso želel prodajat goriva in čakali na torek, pol so pa povzročili domino efekt in situacijo, ki jo opisuješ. Če se mene vpraša bi mogla uprava Petrola letet za take mahinacije pod vsako vlado.
Vem, da si pač popolnoma nasedel levi agendi glede Petrola in ne razumeš, kako deluje ekstremno povečano povpraševanje.Možno, ena, dve frekventni pumpi občasno, ne pa vse pumpe. Tako da ti kar verjemi pravljicam ki jih je nabijala uprava Petrola med tem ko so gorivo vozil v Italijo.
No, lepo. Mogoče sčasom zgubi čekane, pa bo še grist nehal.V živo ni tok gajsten, od strank ne zahteva rodovnika otroke pa vzgaja po svojih najboljših močeh. Sicer se še nisva spoznala, so mi pa tako povedali ljudje ki je delal za njih korektno in pošteno. Tko da je on bolj kuža ki laja in ne grize![]()
![]()
Kdo voznikom cistern ni dovolil, da na Petrolove "pumpe" vozijo nafto
Zakaj nafte zmanjkuje le na Petrolovih bencinskih servisih? In kdo je voznikom cistern naročil, naj tja ne vozijo nafte?necenzurirano.si