Idiotizmi 4. Janševe vlade

zakon

Guru
16. maj 2008
10.070
1.403
113
toti Maribor
se ne strinjam z odločitvijo vlade glede izraela...
kako to, da je superiorna vlada Goloba in še posebej Golob vzdržal pri prejšnjem glasovnju?
https://siol.net/novice/slovenija/robert-golob-o-tozbi-zoper-izrael-sploh-ni-glasoval-693165

na splošno sem kar razočaran z delovanjem vlade... že spet vnaša kurč..eve teme iz pred 80 let... če bi te teme ukinil in samo delal in gledal za naprej... bi veliko sredine še potegnil k sebi... če bi delovala normalno, bi dobila zaupanje in bi lahko kaj tudi naredila, kar bi bilo sedaj slabše, vendar za dobro v naprej...

lahko pa povem da sem volil demokrate, ker je bilo v glavi: samo da ni Golob --> tok daleč je prignal s svojim plesanjem

sem upal da bo Logar bolj normalen vodja na desni, samo so ga mediji tolk na polno napadli, da ni imel šans..
Se je Logar kar sam izločil, ker ni imel jajc. Jaz sem prisegel, da če bi dal košarico SDS-u in bi prišlo do ponovnih volitev bi volil njega.

• Haha
Reactions: MrDaco

zakon

Guru
16. maj 2008
10.070
1.403
113
toti Maribor
Smo pa glede Izraela poskrbeli, da se v Evropi piše o Sloveniji. Samo žal v negativnem tonu. Vse kar je dobrega naredil Dončić za prepoznavnost, zdaj ti vladni bedaki uničujejo.

• Všeč mi je
Reactions: cvetka2

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.185
9.344
113
Večina mojega kroga frendov vsaj zna pokazati Zahodni breg na zemljevidu.

Ti ga znaš najti?

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.590
6.861
113
A so oni, ki niso drugačni, čeprav so pred volitvami zagotavljali, da so drugačni že pojasnili zakaj niso pristopili k tožbi? Je bila kavica takrat pomembnejša, čeprav so dnevno v medije lansirali novice o palestini in izraelu in njihovi blazni skrbi zanje?

Vse skupaj je tukaj na eni in drugi strani zgolj mašilo za narod, da se ima o čem kregat in ne gleda pod prste aktualni in takratni politiki. Narod pa to očitno pograbi kot vroče žemlje in se obnaša točno tako kot pričakujejo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.056
11.481
113
KSZ
cilj je bil, da prek otrok knjižica pride v hišo, ne pa prvenstveno v šolsko torbo tamalega. Sicer bi blo bolje če bi naredili knjižico o Sloveniji, da bi jo vsak nesel domov in mogoče bi kateri starš videl, da več ne živi v Jugoslaviji :bonk:
A ti maš ustavo na polici?