Idiotizmi 4. Janševe vlade

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.274
5.912
113
Brejc je moderni računalniški genij. On je dobil IP naslove ljudi, ki so oddali podpise, katerih niti sam google niti ne zbira, kaj šele, da bi jih posredoval nekemu brejcu...

Očitno tovarna laži nadaljuje v svojem tradicionalnem slogu.
Čutim, da se morda delaš norca iz strokovnjaka ki se pri 78 letih ukvarja z AI za državno upravo! :nazdravje:

1787213390087.png

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.467
6.853
113
Dobro čutiš. Zanimivo bi bilo slišati pojasnilo, kako je on dobil ip naslove podpisnikov, ki se nikjer ne beležijo, če že njemu ni uspelo tega pojasniti :)

Očitno ta AI služba prinaša dobre šolde.

Na koncu bojo zraven dežurnih krivcev izraelcev za vse krivi še nič hudega sluteči Indijci s svojo svetovno znano obveščevalno službo.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: MrDaco in BuDi

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.188
694
113
tu in tam
Gattko je neskončno butthurt, ker je njegov odrešenik popušil na volitvah, zdaj je pa ostal še brez subvencije za električnega twinga, in stresa primitivizme na polno.

Najhuje, posloviti se je moral od nicka Svobodnjak. To mora res boleti.
:eek:V nulo..že nekaj časa pravim, da ima mosad alter čez ali pa vsaj njegova izpostava black cube...:cool:

irwin

Guru
13. mar 2008
2.232
787
113
Nisem vedel, da se Stevanović spozna na ustavno pravo. Ne vem zakaj sploh sodniki hodijo v šolo, če pa je vse tako enostavno?

Niso sodniki edini ki studirajo ustavno pravo. Sicer si vsak po svoje potem razlaga zadeve. Potrjeno v praksi.
Bukl zadosti na trgu.
Stevo pac bral za svoj gust morda?

• Haha
Reactions: Gatto

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.188
694
113
tu in tam
Niso sodniki edini ki studirajo ustavno pravo. Sicer si vsak po svoje potem razlaga zadeve. Potrjeno v praksi.
Bukl zadosti na trgu.
Stevo pac bral za svoj gust morda?
Marsikdo bere medicinski leksikon za gušt, pa še vseeno ni potem dr. medicine..
Na temo: Janši se Repičevi postopki dopadejo..verjetno se mu tudi umor, požig in napad na varnostnika.

Priponke

• 1787223222164.png
    1787223222164.png
    179,7 KB · Ogledi: 11

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.030
9.146
113
Priznajte no, da ni problem Stevo. Problem ste vi, ki ne sprejmete volitev (tudi jaz sem bentil nad neumnostjo ljudi, ki so volili Goloba, da nebo pomote). Zdaj boste pač morali počakat 4 leta, kot sem čakal npr jaz, da ta golobnjak pade v poltično zgodovino. Čez 4 leta so spet volitve. Bomo videli kako bo takrat stanje. Janez zagotovo ne bo na oblasti, to vemo, kam bo pa padel svet in kam se bomo spet nagibali, pa tudi ne vemo. Zdaj pa pustite Stevota, ki je naprimer angelček napram UKZ, in se nekako sprijaznite da vam je ukradel teh "srbskih" 5 procentov. Pač prebolite to.

• Haha
  • Ljubezen
Reactions: Gatto in nacek

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.007
11.441
113
Priznajte no, da ni problem Stevo. Problem ste vi, ki ne sprejmete volitev (tudi jaz sem bentil nad neumnostjo ljudi, ki so volili Goloba, da nebo pomote). Zdaj boste pač morali počakat 4 leta, kot sem čakal npr jaz, da ta golobnjak pade v poltično zgodovino. Čez 4 leta so spet volitve. Bomo videli kako bo takrat stanje. Janez zagotovo ne bo na oblasti, to vemo, kam bo pa padel svet in kam se bomo spet nagibali, pa tudi ne vemo. Zdaj pa pustite Stevota, ki je naprimer angelček napram UKZ, in se nekako sprijaznite da vam je ukradel teh "srbskih" 5 procentov. Pač prebolite to.
Miško, Stevo ni noben angelček.

• Haha
Reactions: Gatto

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.275
7.179
113
Spontana akcija kot vse ostale ljuCtva, domena registrirana 22. 7. :valjamse:
Ne bo držalo

Nepridiprav z apple iphone e-računom je zadaj

stevostayhome.si

Podatki o domeni
DOMENAstevostayhome.si
USTVARJENO2026-08-18
POTEČE2027-08-18
POTEČE ČEZ363 dni
STATUS :OKVeč o statusu
IMENSKI STREŽNIKgabe.ns.cloudflare.com
IMENSKI STREŽNIKgene.ns.cloudflare.com
Podatki o nosilcu domene

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Holobist in Gatto

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.188
694
113
tu in tam
Kje spiš, da te ne ukradejo? :valjamse: :valjamse::bonk:

• Objave ne odobravam
Reactions: Holobist

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.580
-1.377
63
Ne bo držalo

Nepridiprav z apple iphone e-računom je zadaj

stevostayhome.si