Kaj pa vem, Kokotova je zelo glasna. Naj še naredi kaj koristnega, ne samo da dežurstva minira.Ajd folk krave pa " profa" ki drugim soli pamet iz urada nimajo veze z temo.
Komu se debatira dalje naj odpre temo o anomalijah v kmetijskem sektorju.
Kaj pa vem, Kokotova je zelo glasna. Naj še naredi kaj koristnega, ne samo da dežurstva minira.Ajd folk krave pa " profa" ki drugim soli pamet iz urada nimajo veze z temo.
Komu se debatira dalje naj odpre temo o anomalijah v kmetijskem sektorju.
Težko reči. Sam s temi "strokovnjaki" razen položnice za zbornico, nimam opravkov. Je življenje boljši učitelj.KGZ MS, Agra, Erjavčevi dnevi, gostovanja v medijih, nasveti? Kot da kmetje nimate dovolj problemov, se stroki zgodi še Špur. Komu lahko zaupaš ob takih strokovnjakih in svetovalcih?
Kmetijskemu ministru, Kokotki....KGZ MS, Agra, Erjavčevi dnevi, gostovanja v medijih, nasveti? Kot da kmetje nimate dovolj problemov, se stroki zgodi še Špur. Komu lahko zaupaš ob takih strokovnjakih in svetovalcih?

Takoj, ko bo tebi uspelo, da ne boš v prav vsaki izjavi lagal in drugim podtikal, kaj je kdo napisal. Ampak mislim, da tega dneva ne bomo dočakali. Toliko o zahojencih, dokler si sam največji ne pričakuj boljšega odnosa.A nisi ravno zgoraj nabijal, kako drugi nič ne znamo in smo ostali v 80 letih? pa malo se umiri s temi govni ipd..če ti ne paše, da sem "levičar"(jaz pa levičar),malo drži jezik, ni treba takoj pokazati, da si zahojenec.
To si pa ti, kaj sem pa jaz....ko otrok...dost za danes.Takoj, ko bo tebi uspelo, da ne boš v prav vsaki izjavi lagal in drugim podtikal, kaj je kdo napisal. Ampak mislim, da tega dneva ne bomo dočakali. Toliko o zahojencih, dokler si sam največji ne pričakuj boljšega odnosa.
Si končno pogledal v ogledalo?To si pa ti, kaj sem pa jaz....ko otrok...dost za danes.
Ne mi reči, da pa to smatraš kot ful pozitivno?Krompir iz Egipta in meso iz tujine že zdavnaj jemo, nič bat.
Vsaj toliko kot ti veš kaj je gnojevka. Še kaj ali lahko zaključiva?A ti veš kaj je ogledalo
Se pravi da pojma nimaš, važn pa da smrdiVsaj toliko kot ti veš kaj je gnojevka. Še kaj ali lahko zaključiva?
seveda ne, je pa dejstvo.Ne mi reči, da pa to smatraš kot ful pozitivno?
Tebi smrdi marsikaj, verjetno tudi gorske rože. Ampak to ni problem dotičnih rož ampak zgolj mentalni.Se pravi da pojma nimaš, važn pa da smrdi