Idiotizmi 4. Janševe vlade

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.426
6.787
113
KGZ MS, Agra, Erjavčevi dnevi, gostovanja v medijih, nasveti? Kot da kmetje nimate dovolj problemov, se stroki zgodi še Špur. Komu lahko zaupaš ob takih strokovnjakih in svetovalcih?
Težko reči. Sam s temi "strokovnjaki" razen položnice za zbornico, nimam opravkov. Je življenje boljši učitelj.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.426
6.787
113
A nisi ravno zgoraj nabijal, kako drugi nič ne znamo in smo ostali v 80 letih? pa malo se umiri s temi govni ipd..če ti ne paše, da sem "levičar" :valjamse: (jaz pa levičar),malo drži jezik, ni treba takoj pokazati, da si zahojenec.
Takoj, ko bo tebi uspelo, da ne boš v prav vsaki izjavi lagal in drugim podtikal, kaj je kdo napisal. Ampak mislim, da tega dneva ne bomo dočakali. Toliko o zahojencih, dokler si sam največji ne pričakuj boljšega odnosa.

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.161
704
113
tu in tam
Hvala vladi in posebej IJ, da v LJ končno pada dež..lepo mirno, kot si krjavlji želijo, da bi jim mandat minil..ampak mislim, da ne bo tako enostavno šlo skozi..:fredi:

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.426
6.787
113
LJ center sveta ane. Medtem smo mi še zmeraj na 0,8L. Vse kar bi bilo koristno za narod cele države poberete zase, kar sicer pojasni ta mentalni napuh določenih posameznikov...

jonny77

Guru
16. sep 2007
13.119
2.331
113
Pomurje
Denar za spodbujanje investicij za gospodarsko prestrukturiranje v Zasavski in Savinjsko - Šaleški premogovni regiji je razdeljen. Zdaj pa v napad in kritiko prejemnikov. Gatto, računam nate.

Podpora za "nelojalno" konkurenco, v tako že zelo bogati regiji.

Če bi bil tam, bi se tudi prijavil. Denar leži na cesti