Idiotizmi 4. Janševe vlade

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.714
2.360
113
42
Ajde realno... Si minister.. Samo ministrstvo ima v lasti nekej v smeri passat, nekej do 50 cukov. Ko nastopis polozaj, dobis v uporabo.. Avti se menjajo na 5 ali 6 let in basta.
Lahko se za kake prilike najame soferja, ki fura ta avto, ne pa neki kompleti voznikov z avti.. Da se 4x peljejo ven iz LJ na neko otvoritev.
Načeloma me sicer briga nek avto za 40.000 eur, naj se raje rihtajo sranja, kjer odtekajo miljoni.
Me pa malo spominja na kako firmo, ko pride nek nov sef in pol 2 mesca porabi kak avto bo dobu al ga ne bo al kaj. Pa more bit R-line pa S-line, pa 20 col felne.. Ta ziher nebo nič pametnega zrihtal...

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.361
6.738
113
Nekoliko hecno je to vse skupaj brati ob zavedanju, da bi izginila ista količina denarja, če bi maljevca s kompanijo poslali še 4x na kosilo in to celo brez plačevanja bonitet. Je pa fino za mašilo za narod, sploh tak, ki ni ravno pri volji za razmišljanje in mu je dovolj zgolj propaganda v osrednjih novicah na tv. Če je to RTV, še toliko bolje.

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.954
11.387
113
Nekoliko hecno je to vse skupaj brati ob zavedanju, da bi izginila ista količina denarja, če bi maljevca s kompanijo poslali še 4x na kosilo in to celo brez plačevanja bonitet. Je pa fino za mašilo za narod, sploh tak, ki ni ravno pri volji za razmišljanje in mu je dovolj zgolj propaganda v osrednjih novicah na tv. Če je to RTV, še toliko bolje.
Zakaj vedno whataboutizem? Cigler Kralj bi se moral samo pripravljen pojavit pred Rosvito in znat zadeve pojasnit brez opletanja kaj je bilo prej in kok je bogibogi k ga necenzurirano zeza, med tem ko on skrbi za rodnost v Sloveniji, to je vse. On je minister in mora bit pripravljen tudi na kako takšno vprašanje odgovorit, ne pa da se obnaša kot punčka ki ni dobila lizike. Rosvita je bila pa vedno prizanesljiva do njih. A od Matoza kak drek slišiš? Ne, ker je pameten človek.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj in 8888

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.361
6.738
113
Matoz najbrž še ni prišel na vrsto.

Sicer so ta trend, da se politiki obnašajo kot da so visoko nad ljudmi zakuhali novinarji sami s tem, da marsikoga zaradi precej večjih "afer" niso niti pred kamero poklicali, kaj šele, da bi pričakovali odgovornost. Zgledi pa očitno vlečejo, zato se takim pojavom sedaj ni ravno čuditi kot tele novim vratom.

Kot primer "dobre" prakse lahko navedemo situacijo kjer mora določena ne dovolj depolitizirana novinarka zapustiti prostor, če ostali depolitizirani želijo dobiti vsak kakšen komentar, ker odgovorov itak ne bojo niti zahtevali.

In vi ste sedaj presenečeni nad obnašanjem politikov?

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.954
11.387
113
Matoza na tako malenkost ne morjo iz tira spravt, Cigler Kralja očitno lahko. Matoz je pameten človek, Cigler Kralj očitno ne.

tomi

Guru
1. sep 2007
20.017
11.467
113
MB
Ajde realno... Si minister.. Samo ministrstvo ima v lasti nekej v smeri passat, nekej do 50 cukov. Ko nastopis polozaj, dobis v uporabo.. Avti se menjajo na 5 ali 6 let in basta.
Lahko se za kake prilike najame soferja, ki fura ta avto, ne pa neki kompleti voznikov z avti.. Da se 4x peljejo ven iz LJ na neko otvoritev.
Načeloma me sicer briga nek avto za 40.000 eur, naj se raje rihtajo sranja, kjer odtekajo miljoni.
Me pa malo spominja na kako firmo, ko pride nek nov sef in pol 2 mesca porabi kak avto bo dobu al ga ne bo al kaj. Pa more bit R-line pa S-line, pa 20 col felne.. Ta ziher nebo nič pametnega zrihtal...
avto more prvi dan čakat, drugače k*rc pa taka firma ... :evil: