Včasih je bolje da zapreš gobec.Lahko, da ima osebne izkušnje s tematiko. Ne moremo vedeti.
Včasih je bolje da zapreš gobec.Lahko, da ima osebne izkušnje s tematiko. Ne moremo vedeti.
Tebi se to nikoli ne posreči.Včasih je bolje da zapreš gobec.
Seveda, imaš prav. Se oglasim in sem tiho ko je treba.Tebi se to nikoli ne posreči.
You talking to me...Aja, zdaj se resno odločam, da se vržem v kulturo in pridobim status samozaposlenega v kulturi (baje ne rabim skrbeti za plačilno nedisciplino, prispevke in denar kar dere na račun)...
A je za vlogo boljša prva fotka al ta kjer gledam v fotič? Mislim, skrbi me, da ne bi zgledal kot da mi gre ful dobr v lajfu...
Poglej priponko 107756 Poglej priponko 107757
Kakšno je res stanje s tistimi 30k stanovanji? Nekam je potihnilo vse.Janez pa je na današnji dan mladih le te naslovil z neverjetno rahločutno in resnično globoko pridigo o tem, da se mladi zavedajo pripadnosti domovini...
Ko je*e probleme mladih, kot so stroški izobraževanja, štipendije, stanovanja, prekarnost, odseljevanje v tujino nakljub evidentno ugotovljenemu patriotizmu...
Poglej priponko 107758
polaga se že zadnji cigl v prvi šariKakšno je res stanje s tistimi 30k stanovanji? Nekam je potihnilo vse.
Gradili in zgradili so jih v Kolumbiji pa jih je sedaj potres porušil, na žalost!Kakšno je res stanje s tistimi 30k stanovanji? Nekam je potihnilo vse.
Nevidno delo, nevidna stanovanja.Kakšno je res stanje s tistimi 30k stanovanji? Nekam je potihnilo vse.
drži, jih je pa malomen se vseeno zdi, da so danes top časi za mlade, tiste ko imajo voljo in nekaj znajo
Fixedmen se vseeno zdi, da so danes top časi za mlade, tiste ko imajo voljo in nekaj znajo in imajo kje spat, jest, pit in da je wifi.
Nobeno ni ostalo nezasedeno.Kakšno je res stanje s tistimi 30k stanovanji? Nekam je potihnilo vse.